HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Aralık 2022 Cuma Saat: 15:32

BAŞKAN TEPE’DEN YENİ YIL MESAJI

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe “2023 yılının siz kıymetli hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
BAŞKAN TEPE’DEN YENİ YIL MESAJI

 

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe “2023 yılının siz kıymetli hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hâkim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile Gülyalılı hemşehrilerimizin ve milletimizin yeni yılını tebrik eden Başkan Tepe şunları kaybetti;  “Geride bıraktığımız 2022 yılı, Gülyalılı hemşehrilerimin arzuladığı hizmetlerin yerine getirildiği, 13 mahallemizde yoğun bir performansla çalıştığımız dolu dolu bir yıl oldu. Bu yılla birlikte göreve başladığımız günden bu yana sürdürdüğümüz sosyal belediyecilik, kültür ve sanat etkinlikleri, ulaşım ve alt yapı faaliyetlerimiz neticesinde, Gülyalı’daki değişim ve dönüşüm artık net bir şekilde hissedilmekte ve her kesimden büyük takdir toplamaktadır. 2023 yılında da hizmet performansımızı ve heyecanımızı yüksek tutarak derman belediyeciliği anlayışıyla hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeyi sürdüreceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlayacağımız bu anlamlı senenin, ülkemizin yaşamış olduğu zorlu süreçten vatandaşlarımızın değişime olan inancıyla; hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının siz kıymetli hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum".

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE’DEN, YENİ, YIL, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız