HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ocak 2023 Cuma Saat: 11:29

ŞANLITÜRK: ZAMANINDA DA OLSA, ERKENDE OLSA HAZIRIZ

Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de seçim çalışmaları için teyakkuza geçildi. Muhalefetin erken seçim ısrarları üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Ordu Milletvekili Aday Ada
ŞANLITÜRK: ZAMANINDA DA OLSA, ERKENDE OLSA HAZIRIZ

Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de seçim çalışmaları için teyakkuza geçildi. Muhalefetin erken seçim ısrarları üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, MHP’nin ve Cumhur İttifakının seçim için zamanında da olsa erken de olsa her tarihe hazır olduklarını söyledi.

Aralık ayında yoğun programları arasında talihsiz bir kaza geçiren Şanlıtürk’e geçmiş olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Partisinin “KOMŞUM NASILSIN?”  temalı programlarına yeniden start verdiklerini sözlerine ekleyen Şanlıtürk, erken seçim için anayasada iki yolun bulunduğunu belirterek ”Zamanında da olsa erkene de alınsa hazırız” dedi. 

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde anayasaya göre üçüncü kez aday olup olamayacağına ilişkin tartışma sürüyor. Bu tartışmaları aşmak için iktidarın 18 Haziran 2023’te düzenlenecek genel seçimleri öne çekebileceği öne sürülüyor.

Muhalefetin hala aday belirleyemediğine de dikkat çeken Şanlıtürk, seçimlerle ilgili ”Zamanında da olsa erkene de alınsa hazırız” diyerek muhalefeti adayını açıklamaya çağırdı.

Şanlıtürk, şunları söyledi: ”Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri ister zamanında ister erkene alınsın biz iki seçeneğe de hazırız. Seçim kararının alınabilmesi için ya 360 vekilin oyu ya da cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi seçime götürmesi lazımdır. İki yol da hukukidir” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, ZAMANINDA, DA, OLSA, ERKENDE, HAZIRIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız