HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ocak 2023 Cuma Saat: 12:08

“ TÜRKİYE’DE 3. OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

NG Kütahya Seramik'in Karadeniz'deki tek, Türkiye’deki 3. büyük mağazası Violetta Seramik’i Fatsa'ya kazandıran MHP Fatsa İlçe Başkanı iş insanı Murat Kaçak, “Fatsa'mıza, bölgemize seramik ve vitrifiye alanında
“ TÜRKİYE’DE 3. OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

NG Kütahya Seramik'in Karadeniz'deki tek, Türkiye’deki 3. büyük mağazası Violetta Seramik’i Fatsa'ya kazandıran MHP Fatsa İlçe Başkanı iş insanı Murat Kaçak, “Fatsa'mıza, bölgemize seramik ve vitrifiye alanında örnek teşkil edecek bir teşhir mağazası hizmeti sunduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Böyle bir önemli yatırımı bölgemize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz.” diyerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kurumlarına yapılan nezaketleri için şükranlarını sunan Kaçak, “Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.” mesajı verdi. 

Karadeniz Bölgesi’nde tek, Türkiye’nin 3. en büyük mağazası olma unvanına sahip Fatsa Violetta Seramik (NG Kütahya Seramik) mağazası, yoğun ilgi görüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı, Murat Kaçak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı, bölgenin tanınan ve sevilen isimlerinden Murat Kaçak’ın girişimleriyle Fatsa ilçesine kazandırılan Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazası kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

Fatsa Ayazlı Mahallesi Kumru-Korgan Yolu üzerinde mimarisi özel olarak tasarlanıp 4 Haziran 2022 yılı tarihinde açılan, misafirlerinin ağırlandığı küçük kafeteryası da bulunan mağaza, satış yapılan ürünlerinin yanı sıra, bina görselliğiyle sanatsal mimariyi yansıtıyor.

Bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı seramik ve vitrifiye mağazası olma özelliğini taşıyan Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazasında seramik çeşitleri, vitrifiye ve bataryalar, banyo mobilyaları ve aksesuar gibi geniş ürün yelpazesi bulunuyor.

Murat Kaçak, “1,5 yılda burayı yaparak Fatsalı hemşehrilerim başta olmak üzere, Ordulu hemşehrilerimize, bölgemize daha iyi hizmet sunmak için emek verdik, Allah’ım bize bu hizmeti nasip etti. Uzun ve titiz bir çalışma sürecinin sonunda Fatsa'mıza, bölgemize seramik ve vitrifiye alanında örnek teşkil edecek bir teşhir mağazası hizmeti sunduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Böyle bir önemli yatırımı bölgemize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren, her daim yanımızda olan hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” diyerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

İşinsanı Murat Kaçak, yoğun geçen yaz döneminin ardından hayırlı olsun ziyaretlerini almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Aybastı İş Adamları Dernek Başkanı Sebahattin Yediyıldız, iş insanı İlhan Uykun,  Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkan Fatih Galender Zengin, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Çamaş İlçe Başkanı Ahmet Uygun, Gümüşhane/Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Yakup Yeşiltaş, Sinan Genç, Efkan Akkus, Tuncer Emilli, Yahya Cüre, Murat Kaçak ve Zeki Çabuk,  Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazasını ziyaret ederek yatırımcı iş insanı Murat Kaçak’ı tebrik etti.

Murat Kaçak, ziyaret ve nezaketleri için misafirlerine şükranlarını sunarken, “Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.” mesajı verdi.

Anahtar Kelimeler : , TÜRKİYE’DE, 3., OLMANIN, GURURUNU, YAŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız