HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2023 Pazar Saat: 12:07

9 FİRMAYA ONUR GECESİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ile Ordu Ticaret Borsası (OTB), Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında ilk 500 firma arasına giren Ordulu 9 firmaya onur gecesi düzenledi. D
9 FİRMAYA ONUR GECESİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ile Ordu Ticaret Borsası (OTB), Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında ilk 500 firma arasına giren Ordulu 9 firmaya onur gecesi düzenledi.

Düzenlenen onur gecesine Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu TB Ziver Kahraman, Ünye TB Başkanı Mustafa Uslu, Fatsa TB Başkanı Ali Feyzi, Ordu TSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Ordu TSO veOrdu TB Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilk 500 firma arasına giren firma yetkilileri katıldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Ticaret Borsası tarafından Anemon Hotel’de düzenlenen Onur Gecesi’nde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Ordulu 9 firmanın Anadolu’nun ilk 500 şirketi arasında yer almasından gurur ve onur duyduğunu ifade etti.

“Biz kocaman Ordu Ailesiyiz” diyen Vali Sonel, “Ordu Ailemizin en önemli değerlerinden birisi de kıymetli iş insanlarımızdır.  Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında 9 Ordulu firmamızın olması, bizleri gururlandırdı, onurlandırdı. 19 ilçemizle birlikte kocaman bir aileyiz” dedi.

Konuşmasında, iş insanlarımıza özel bir önem verdiğini belirten Vali Sonel, “Ordu’da yapılan devlet yatırımlarında, özel sektör yatırımlarında biz her daim Sayın Cumhurbaşkanımızın desteklerini alıyoruz. Sayın Bakanlarımızın desteklerini alıyoruz. İnsanlarımıza iş verene, aş verene özel önem veririz. İş dünyamızın önünü açmak için, onlarla beraber gidecek yer nereyse oraya kadar gideriz. Ordu’muzun değerleriyle bir araya geliriz. Yeter ki Ordu’muza, memleketimize ekonomik katkı sağlayan iş insanlarımız olsun. Ordu’da çok kıymetli genç iş insanlarımız var. Çok tecrübeli iş insanlarımız var. Öncelikle verdikleri ekmek için, yapmış oldukları ihracatlar için, vermiş oldukları aş için, sağladıkları ekonomik girdi için onlara teşekkür ediyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ilimize geldiğinde, Ordu 2. OSB’den tutunuz, Ünye OSB ve Fatsa OSB’nin genişlemesine kadar devlet olarak yapılacak ne varsa biz bunları gündeme getirdik.  Anadolu’nun en büyük 500 şirketi içerisinde 9 Ordulu şirketimizin olması bizleri gerçekten gururlandırdı. İnşallah bu şirketlerimizin sayısı daha da artar. Burada olan olmayan Ordu’muzun, ülkemizin ekonomisine katkı yapan, insanlarımıza iş veren, aş veren tüm iş insanlarımızı, tüm yatırımcılarımızı sizlerin nezdinde hepsini tebrik ediyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı, nasibinizi açık eylesin” diye konuştu.

Onur Gecesi’nde bir konuşma yapan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel de, “Zor şartlar altında bu başarıyı yakalayan sizleri, iş dünyasının yıldızlarını saygıyla selamlıyorum. Dünyanın karmaşasına, ekonomik belirsizliklere rağmen bu başarıyı yakalayarak yüzümüzü güldürdünüz. Ordu aslında potansiyelinin farkında olmayan bir şehir, sanayi ve ticaret alanında doğayı kirletmeyen, dünyada kıymetli ürün üretecek her türlü alt yapıya sahip. Hele böylesine tekel olduğumuz fındık ürünümüzü katma değerli ürün haline getirerek ulaşamayacağımız başarı olmayacaktır.  Bizler Ticaret ve Sanayi Odaları veya Borsalar olarak var olan kıymetlerimizi küçük dokunuşlarla parlatmak, onların yolunu açmakla görevliyiz. Lütfen her türlü eksiğinizde, her türlü ihtiyacınızda yanınızda olduğumuzu bilin. Bizlerde sizlere nasıl kolaylıklar sağlayabiliriz, sizler için nasıl siyasete ulaştırabiliriz, ekonominin önemli insanları ile sizleri nasıl bir araya getirebiliriz bunun çalışmalarını yapalım ve destek olalım. Ordu olarak 50 yıllık alacaklıyız aslında, DOKA’dan alacaklıyız, TKDK’dan alacaklıyız, aslında Türkiye’nin tüm destek veren kurumlarından alacaklıyız. Biz biraz ihmal edildik, ama bunlara rağmen başarılar kazandık. Artık şimdi tahsilat zamanı, onun için ben şu anda burada gördüğüm genç arkadaşlarımla çok mutluyum ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Hepinize hoş geldiniz diyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman da yaptığı konuşmada, “Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasına Ordu’dan 9 firmanın girmiş olması, müthiş bir başarı hikayesidir. Bu hikayenin yaratıcılarına teşekkür ve takdirlerimizi sunmak için buradayız. Gururluyuz, heyecanlıyız. Oda ve Borsa olarak Bizler başarı hikayesi yaratan bu şirketlerimizin yanındayız” dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Tuncay Sonel, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ile birlikte ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında ilk 500 firma arasına giren Ordulu 9 firmanın temsilcilerine plaket takdim etti.

Plaket verilen şirketler ise şöyle; Durak Fındık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şenocak Gıda Fındık Entegre Limited Şirketi, Poyraz Poyraz Fındık Entegre Anonim Şirketi, Doğuş Çay ve Gıda Maddeleri Üretim Anonim Şirketi, Uslu Tarım Ürünleri Limited Şirketi, Dost Fındık Gıda Limited Şirketi, Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Tarım Ürünleri Limited Şirketi, Altaş Yağ Su ve Tarım Ürünleri Anonim Şirketi

Anahtar Kelimeler : 9, FİRMAYA, ONUR, GECESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız