HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2023 Pazar Saat: 12:16

ŞANLITÜRK’ÜN PROGRAMLARI MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’ün, İlçe ve mahalle toplantıları ile programları artık miting havasında geçiyor.
ŞANLITÜRK’ÜN PROGRAMLARI MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’ün, İlçe ve mahalle toplantıları ile programları artık miting havasında geçiyor.

 Ünye, Akkuş ve Çaybaşı ilçelerinde yoğun bir ilgi ile karşılanarak arkasına aldığı büyük destek ile bu kez de Ulubey ilçesi Uzunmahmut Mahallesine çıkarma yapan Şanlıtürk’ün programı adeta parmak ısırttı.

Uzunmahmut Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıtürk;  “Bugün Ulubey İlçemizin Uzunmahmut Mahallesindeyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Ulubey İlçe Başkanımız Oğuzhan Güler, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Ulubey Uzunmahmut mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. 

Yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık.

Başta Ulubey İlçe Başkanımız Oğuzhan Güler, Belediye Meclis Üyemiz Sn.Volkan Dilmen, Dernek Başkanımız Sn.Şenol Taşkın, Uzunmahmut Mahalle Muhtarımız Mustafa Demetgül olmak üzere; tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“MHP’NİN İKİ ÖNEMLİ STRATEJİK HEDEFİ VAR”

Şanlıtürk, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde MHP’nin iki stratejik hedefinin olduğunu söyleyerek; “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin iki önemli stratejik hedefi vardır. Bunlardan birincisi Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy ile seçerek yeniden başkan yapmaktır. Bu yönde her zaman söylediğimiz gibi bugünde söylüyor ve söylemeye de devam edeceğiz. Bu hususta Adayımız belli, kararımız nettir. 

İkinci hedefimiz de Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekili sayılarını artırabildiğimiz kadar artırmaya gayret göstereceğiz. Bu da bizim için çok önemlidir. Ben Ordu’da bu heyecanı görüyorum. Uzunmahmut’ta da tablo ortadadır. Ordulu hemşerilerim, MHP’nin milletvekili adaylarına baştan sona kadar sahip çıkacaktır. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıkta da bu ışığı göreceğiz” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ ERDOĞAN, VEKİLİMİZ DE SENSİN”

Programda Uzunmahmut’lu vatandaşlarda, Şanlıtürk’e; “Sayın vekilim gözün arkada kalmasın. 14 Mayıs’ta adayımız belli, kararımız nettir. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilimiz de Allah’ın izniyle sensin” diyerek destek sözü verdiler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız