HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2023 Pazar Saat: 14:40

ŞANLITÜRK: YENİ BİR DESTANA İMZA ATACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’e ve Cumhur İttifakına bir destekte Günören Mahallesinden geldi. Seçim çalışmalarını sahada ara vermeden sürdüren Şanlıtürk, Ordu’nun 772 mahal
ŞANLITÜRK: YENİ BİR DESTANA İMZA ATACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’e ve Cumhur İttifakına bir destekte Günören Mahallesinden geldi. Seçim çalışmalarını sahada ara vermeden sürdüren Şanlıtürk, Ordu’nun 772 mahallesinin altını üstüne getirmeye devam ediyor.

Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle birlikte yoğun bir katılımın sağlandığı Günören’de vatandaşlara seslenerek, Cumhur İttifakı’nın çıkar ve menfaat birlikteliği değil, Türkiye’nin ve dahi insanlığın geleceği için muhteşem politikalar üreten bir ittifak olduğunu belirterek, yeni bir destana imza atmak için, 2023 seçimlerinde yine yeniden Günören sakinlerinden destek istedi.

“YENİ BİR DESTANA İMZA ATACAĞIZ”

Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “Bugün semada sihalarımız, karada tanklarımız, denizlerde kendi öz donanmalarımızla kendi politikalarımıza kendimiz yön veriyorsak, bunun arkasında iki yiğidin imzası vardır.

Birisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, birisi de Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Bize, size düşen bu iki yiğidin arkasında durarak Cumhur Ittifakı’nı daha güçlü şekilde destekleyerek yeni bir destana imza atmaktır” dedi.

“CİDDİ BİR BAŞARI BEKLİYORUZ”

Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Cumhur İttifakı'nın, 14 Mayıs seçimlerinden de başarıyla çıkarak devlet ve millet hayatına katkı sağlamaya devam edecektir. Sahadan aldığımız dönüşler bizi son derece memnun ediyor. Gerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekse Cumhur İttifakı olarak ciddi bir sonuç, ciddi bir başarı bekliyoruz. Bunun emarelerini milletimizde ve vatandaşımızda görmekteyiz. Tıpkı bugün Günören’de gördüğümüz gibi amacımız ve hedefimiz bellidir.

Amaç Sayın Cumhurbaşkanı'mızı açık ara seçtirmektir. Çünkü adayımız bizim bellidir, bu konuda da kararımız nettir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ise nitelikli çoğunluğu Cumhur İttifakı olarak elde etmek gibi bir hedefe kilitlendik. 

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Burada esas olan insanımızın ayağına gitmek ve onu ikna etmektir, temel vasıta budur. Bunu sağlamaya çalışıyoruz, emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecekten ve 14 Mayıs'tan ümitvarız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı olarak gereken her şeyi yapmaktayız ve yapmaya devam ediyoruz. Bu nedenle artık 'Aziz milletim sıra sende' diyoruz. Milletimiz kararı sandık başında net olarak verecektir. Zafer, Cumhur İttifakı'na inananların olacaktır" diye konuştu.

GÜNÖRENLİLERE TEŞEKKÜR

Gördüğü ilgi üzerine memnuniyetini de dile getiren Şanlıtürk; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Altınordu Günören mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. 

Yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık. Başta Günören Mahalle Muhtarımız Haki Ur olmak üzere, tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“GÜNÖREN’İN ADAYI BELLİ, KARARI NETTİR”

Toplantının ardından görüşlerini dile getiren Günören sakinleri ise; “Günören Mahallesi sakinleri olarak buradan haykırarak söylüyoruz. 14 Mayıs’ta adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı olacaktır” diyerek destek sözü verdiler.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, YENİ, BİR, DESTANA, İMZA, ATACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız