HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2023 Pazartesi Saat: 11:49

ÜNYE, DEPREMZELER İÇİN SEFERBER OLDU

Ünye Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde etkili olan depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Deprem bölgesine gönderilmek üzere Ünye Belediyesi başta olmak üzere hayırsever vatandaşlardan temin edilen battaniye
ÜNYE, DEPREMZELER İÇİN SEFERBER OLDU

 

Ünye Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde etkili olan depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Deprem bölgesine gönderilmek üzere Ünye Belediyesi başta olmak üzere hayırsever vatandaşlardan temin edilen battaniye, uyku seti, çocuk bezi ve kullanılmamış kıyafetler hazırlanarak deprem bölgesine gönderildi.

 

 

Bu sabah saat 04.17 sularında merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde meydana gelen deprem 10 ili etkiledi. Depremin yaralarının hızlı bir şekilde sarılması için Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi koordinasyonunda yardım kampanyası başlatıldı.

 

Ünye Belediyesi girişinde toplanılan yardımlar kolilere ayrıştırılarak önce Ordu merkeze ardından da tırlarla deprem bölgesine gönderilecek. 

 

Ünye Belediyesi tarafından sabahın erken saatlerinde yapılan yardım çağrısının ardından Ünyeliler seferber oldu. Vatandaşlar battaniye, uyku seti, çocuk bezi ve kullanılmamış kıyafetlerden oluşan yardım paketlerini Ünye Belediyesi’ne getirerek teslim etti.

 

 

BAŞKAN TAVLI, “EL BİRLİĞİYLE YARALARI KISA SÜREDE SARACAĞIZ”

 

Yardım çalışmalarını bizzat koordine eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ülkemizin başı sağolsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bölgeye intikal eden AFAD ve tüm kurtarma ekiplerine Allah’ım güç kuvvet versin. Yardım bekleyen kardeşlerimize bir an önce ulaşmalarını Mevla’m vesile kılsın. Bugün birlik ve beraberce yaraları sarma zamanıdır. Biz de Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ünye Belediyesi olarak kurumumuz ve hemşehrilerimizin destekleriyle kısa sürede organize olarak ilk etapta hayati ihtiyaçların karşılanması için yardım kampanyası başlattık. Bölgede ihtiyaç olacak battaniye, kışlık giysi, çocuk bezi ve gıda olmak üzere çok sayıda malzemeyi hazırladık. Yardımların kısa sürede deprem bölgesine ulaşmasını amaçlıyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, DEPREMZELER, İÇİN, SEFERBER, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız