HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2023 Salı Saat: 11:35

“FATSA BUGÜN BİR VE BERABER OLDU”

Fatsa halkı merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımız için adeta tek yürek oldu.
“FATSA BUGÜN BİR VE BERABER OLDU”

 

Fatsa halkı merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımız için adeta tek yürek oldu.

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın sabah deprem bölgesine çocuk bezi, battaniye, mama, kıyafet, ayakkabı gibi yardım çağrısının ardından vatandaşlar akın akın belediyeye koşarak yardım getirdi. Bir taraftan vatandaş kuyruklar halinde yardımlarını teslim etmeye çalışırken diğer taraftan da belediye birim müdürleri içerisinde olmak üzere tüm belediye personeli yardım malzemelerini ayrıştırmak ve TIR’lara yükleme konusunda adeta seferber oldu.

 

Toplanan yardım malzemelerinin deprem bölgesine hareket edecek TIR’lara konulduktan sonra araçların hareket etmeden önce Fatsa Müftüsü Aziz Bul tarafından dua yapıldı.

 

Dua sonrasında Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar birer açıklama yaptı.

 

“YEDİDEN YETMİŞE HERKES YARDIM KONUSUNDA BİRBİRLERİYLE YARIŞTI”

 

Konuşmasına Fatsa halkına çok teşekkür ederek başlayan Kaymakam Avni Kula, “Yediden yetmişe herkes bugün yardım konusunda birbirleriyle yarıştılar. Bu yardımları organize eden Fatsa Belediyemize, Fatsa'da tüm siyasi partilere, tüm sivil toplum örgütlerine tek tek teşekkür ediyorum. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızdan hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Allah tekrarından esirgesin.” dedi.

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ da, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek, “Fatsa bugün bir ve beraber oldu. Sabah saatlerinde deprem yaşandığı saatten itibaren vatandaşlarımız her türlü yardımı deprem sahasına göndermek için var gücüyle mücadele etti, bizlere ulaştırdı. Biz de Kaymakamlığımızla kurmuş olduğumuz koordinasyonla birlikte 5 tane yardım TIR’ımızı doldurduk. Yardımlarımızın her birinin ayrı bir şehire gidecek şekilde planladık. 5 tane de iş makinası gönderiyoruz. Deprem konusunda eğitim almış 25 kişilik arama kurtarma ekiplerimizi deprem bölgesine sevkettik. İnşallah depremin tüm yaralarını el birliğiyle hep beraber satacağız. Yardımlarımız inşallah kazasız belasız bir an önce yardım  bekleyen tüm hemşehrilerimize ulaşmasını diliyoruz. Bugün Fatsa tek yürek oldu. Bundan dolayı bu yardımda emeği geçen her bir vatandaşımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çok duaya ihtiyaç var. Herkesten ayrı ayrı dua bekliyoruz.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “FATSA, BUGÜN, BİR, VE, BERABER, OLDU”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız