HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2014 Cuma Saat: 10:47

POLİS TEŞKİLATI 169. YILINI KUTLADI

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü Orduda törenlerle kutlandı.   Ordu Emniyet Müdürlüğünce Şarkiye Mahallesindeki Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, anıta çelenk sun
POLİS TEŞKİLATI 169. YILINI KUTLADI

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü Ordu'da törenlerle kutlandı.

 

Ordu Emniyet Müdürlüğünce Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, anıta çelenk sundu. Törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

 

Törenin ardından Vali Kenan Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile diğer kurum temsilcileri ve emniyet personelinin katılımıyla polisevinde yemek programı gerçekleştirildi.

 

İl Emniyet Müdürü Dalkılıç, burada yaptığı konuşmada, anlamlı bir gün için bir araya gelindiğini ifade etti.Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapılan bir törenle Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlandı. 


Törene Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Selim Berber, İlçe Garnizon Komutanı Prs. Binbaşı Salih Gödek, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı İsmet Balık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler, daire amirleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen tören, Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

“ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ SUÇUN İŞLENMESİNİ ÖNLEMEKTİR”


Törende bir konuşma yapan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Haluk Yıldız, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Haluk Yıldız şöyle devam etti: “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevleri üstlenmiş bulunmaktayız.

 

 Teşkilatımız, 169 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuş ve 1937 yılında 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu ile bugünkü son ve modern şeklini almıştır. Fatsa Emniyet Teşkilatı olarak halkıyla bütünleşemeyen hiçbir kurum, halkına dayanmayan hiçbir hizmet başarılı olamaz prensibiyle hareket etmekteyiz. Hedefimiz, öncelikle suçun işlenmesini önlemektir. İlçemiz genelinde okul önlerinde meydana gelebilecek olayları önlemek için irtibat polislerimiz vasıtasıyla çalışmalar yapmaktayız” dedi. 

Anahtar Kelimeler : POLİS, TEŞKİLATI, 169., YILINI, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız