HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Mart 2023 Çarşamba Saat: 15:20

ADIYAMAN’DAN ORDU’YA TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde yaraların sarılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilk andan bu yana her türlü su ihtiyacının giderilmesi için çalışma yapan Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi
ADIYAMAN’DAN ORDU’YA TEŞEKKÜR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde yaraların sarılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilk andan bu yana her türlü su ihtiyacının giderilmesi için çalışma yapan Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) bir yandan konteyner kentlerin alt yapısını inşa ederken diğer yandan ise yıkılan binalardaki boşa su akışının kesilmesini sağlıyor.

 

Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi; arama-kurtarma, yemek ihtiyacı giderme, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenirken bölgedeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

ADIYAMAN İLİNDE KURULAN KONTEYNER KENTLERİN ALT YAPISI OSKİ’YE EMANET

 

Depremin en çok yıkıma neden olan illerden birisi olan Adıyaman’da Su sorunlarının giderilmesine katkı veren bakım ve onarımları yapan OSKİ şimdi ise kurulumları devam eden konteyner kentlerin alt yapısını inşa ediyor. Ekipler, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in koordinatör vali olarak görev yaptığı Adıyaman ilinde AFAD ve Kızılay tarafından kurulan konteyner kentlerin altyapısını tamamlarken, diğer yandan ise yıkılan ve su akan binalara su akışını keserek su israfını da önleyici çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

ADIYAMAN’DAN BAŞKAN GÜLER VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

 

Adıyaman’da yapılan çalışmaları değerlendiren ekipler ise, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Güler’in desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Depremin ilk anından itibaren kendilerine büyük destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu halkının her zaman gönüllerinde olduklarını ifade ettiler.

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede görev yapmayı sürdürüyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ADIYAMAN’DAN, ORDU’YA, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız