HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2023 Çarşamba Saat: 13:31

ŞER GÜÇLER İLK AYAĞI OLUŞTURDU!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, yeni sezon öncesi fındıkta erken karanfil sayımı yapılmasına sert tepki gösterdi.
ŞER GÜÇLER İLK AYAĞI OLUŞTURDU!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, yeni sezon öncesi fındıkta erken karanfil sayımı yapılmasına sert tepki gösterdi.

Ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşamış, hep beraber bir koşturmanın içerisindeyiz, acımız çok büyük ve yastayız” diyen Başkan Akça, şer güçlerin hiç durmadığını ve yine iş başında olduklarını söyledi.

“AMAÇ FINDIK FİYATININ ÖNÜNÜ KESMEK”

Tekelci ve yurt içindeki iş birlikçilerin şimdiden 850 bin ton rekolte açıklamalarına anlam veremediklerini belirten Başkan Akça, “Yüksek rekolte açıklamalarının amacı talebi artan ve dolayısıyla fiyatı yükselme eğiliminde bulunan fındık fiyatlarının önünü kesmektir. Şer güçler ilk ayağı oluşturdu!” dedi.

“ŞER GÜÇLER İLK AYAĞI OLUŞTURDU!”

Şer güçler tarafından fındıkta yeni sezon için yine hazırlıklar başlamış, oyun yavaş yavaş sahneye koyulmak için harekete geçilme aşamasının ilk ayağı oluşturulmuştur diyen Başkan Akça, “Tekelci ve yurt içindeki işbirlikçileri karanfil sayımı yaparak bu sezon için 850 bin ton rekolte açıklamışlardır.

Yüksek rekolte açıklamalarının amacı talebi artan ve dolayısıyla fiyatı yükselme eğiliminde bulunan fındık fiyatlarının önünü kesmektir.

Bu oynanacak oyunu daha önceden gördüğümüz içinde TMO yetkililerine elinizdeki fındığı satmayın, satmak zorundaysanız da fiyatını 70 TL’nin altında açıklamayın çağrısında bulunmamızın amacı da tam mimmalinde idi” diye konuştu.

“VAKİT BİRLİK OLMA VAKTİ”

Vakit bir olma, birlikte aklı selim hareket etme vaktidir olduğunu belirten Başkan Akça, şunları söyledi: “TMO yetkilileri bu çağrımızı dikkate alsalardı, karanfil sayımı sonucunda açıklanan ve piyasayı manipüle eden bu oyun boşa çıkacaktı.

Artık bu tür algı operasyonu ile piyasayı etki altına alamayacaklar ve yaptıkları planlarda başlarına geçecekti.

 “ACİL” KODLU ÇAĞRIMDIR”

Fındık sektörünün bütün paydaşlarının ve TMO’nun da birlikte hareket etme zorunluluğu hasıl olmuş ve hiç vakit geçirilmeden alınacak önlemlerin hayata geçirilme vakti gelmiştir.

Vakit bir olma, birlikte aklı selim hareket etme vaktidir. Fındık sektöründeki paydaşlara, “ACİL” kodlu çağrımdır.” (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

 

Anahtar Kelimeler : ŞER, GÜÇLER, İLK, AYAĞI, OLUŞTURDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız