HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2023 Pazar Saat: 14:58

ŞAHİN: ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarına Ordu’nun Kabataş ilçesinden start verdi. Şahin, Kabataş ilçesinde yaşamı boyunca milletine hizmet etmekten asla vazgeçmediğini bundan sonra ki süreçte de
ŞAHİN: ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarına Ordu’nun Kabataş ilçesinden start verdi. Şahin, Kabataş ilçesinde yaşamı boyunca milletine hizmet etmekten asla vazgeçmediğini bundan sonra ki süreçte de vazgeçmeyeceğini söyledi.

Ordu’da, Tarımdan, sanayiye ilimize dair her alanda 30 yıla yakın içinde yer aldığımız çalışmalar ilimize dair sorunların çözümünde bilgi birikimine sahip olmamızı sağlayan Şahin, önemli mesajlar verdi.

Kabataş’ta yoğun bir ilgiyle karşılanan Şahin, siyasi tecrübesiyle hareketle; “Siyaset olan biteni iyi okuyabilme, gerçeği görebilme, gösterebilme sanatıdır. Yaşananları doğru analiz etmek yetmez.

Kimi zaman akıntıya karşı kürek çekmeyi de gerektirir. O nedenle siyaset samimiyet ister, dürüstlük ister, kararlılık ister. İYİ Parti’nin siyaset anlayışı işte budur” dedi.

Konuşmasında millet davasının bir neferi olduğundan onur duyduğunu da sözlerine ekleyen Şahin; “Son 3 buçuk yılda yaşadıklarımızı hatırladıkça bize koltuk hesabıyla değil millet hesabıyla, demokrasi hesabıyla siyaset yaptıran; dünya karşımıza dikilse bile haktan, hakikatten ayrılmama cesaretini veren hepimiz adına Cenabı Allah’a şükürler ediyorum.

Biz kutlu millet davasının neferleriyiz. En büyük gücümüz de milletimize asla yalan söylememek, hakikatin izinden asla ayrılmamaktır. Bu bizim için vazgeçilmez bir ilkedir. Bu bizim için tek seçenektir.

Şahsi menfaat hesaplarıyla değil millet yolunda siyaset yapanlar şartlar ne olursa olsun; hakkı söyler, hakikati söyler, dik dururlar. Nitekim bugün vesayete kafa tutuyormuş gibi yapanlar dün masaların altına saklandığında da biz yine aynı yerdeydik.

Yine dimdik duruyorduk. Kim ne der, kim ne düşünür ya da kimi kızdırırız?’’ diye düşünmeden hakkın ve hakikatin yanında durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, ASLA, VAZGEÇMEYECEĞİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız