HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 12:16

TÖREN: HER HANEYE ULAŞACAĞIZ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca görevlendirildiği bölgede çalışmalarına devam eden Başkan Aşkın Tören, Ramazan’ın ilk iftarını, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gaziler, şehit y
TÖREN: HER HANEYE ULAŞACAĞIZ

 Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca görevlendirildiği bölgede çalışmalarına devam eden Başkan Aşkın Tören, Ramazan’ın ilk iftarını, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gaziler, şehit yakınları ve depremzedeler ile birlikte yaptı. Altınordu Belediyesinin Gölbaşı ilçesinde kurduğu iftar çadırında gerçekleşen iftara Gölbaşı Afet Koordinasyon merkezi Koordinatörü Vali Numan Hatipoğlu’nun yanı sıra Gaziler, Şehit aileleri, depremzedeler ve bölgede hizmet veren görevliler katıldılar.

 ALTINORDU’NUN BEREKET SOFRALARI RAMAZAN BOYUNCA ON BİNLERİ AĞIRLAYACAK

 Başkan Aşkın Tören öncülüğünde deprem yaralarının sarılması için tüm ekipleri ile bölgede konuşlu bulunan Altınordu Belediyesi, Ramazan ayı için aldığı önlemler ile Altınordu’dan Adıyaman’a ve Gölbaşı’na uzanan büyük bir gönül seferberliği sürdürüyor.

Yaşanan afetin ilk günden itibaren bölgede hayatın normale dönüşü için insanüstü bir mücadele veren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, devam eden çalışmalarına ek olarak Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeği hizmeti de sunuyor.

Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde depremin ilk gününden bu yana on binlerce insana 24 saat sıcak hizmeti sunan Altınordu Belediyesi, bölgeye Ramazan ayı için kardeşlik ve gönül sofraları kurdu. Adıyaman il merkezi ve Gölbaşı ilçesinde kurulan iftar çadırlarının yanı sıra şehrin muhtelif noktalarında oluşturulan ikram noktaları ve mobil ekipler ile de bölge insanına hem iftar yemeği hem de sahurluk ulaştırılıyor. Altınordu’nun iftar ve sahur yemeği hizmeti Ramazan ayı boyunca kesintisiz devam edecek.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “ALTINORDU’MUZUN KARDEŞLİK DOLU BEREKET SOFRALARI YARALARA VE GÖNÜLLERE ŞİFA OLACAK İNŞALLAH”

 Ramazan ayının ilk iftarında depremzedeler ile bir arada olan Başkan Aşkın Tören, “İlk iftar Altınordu’muzdan uzaktayız. Gönlümüz ve duamız bir. Sofralarımız bereketli olsun. Oruçlarımızı Allah kabul etsin. Ramazan ayımız tekrar mübarek olsun. Tüm hemşehrilerimizi gönülden selamlıyorum. İlk iftarımızı kardeş şehrimiz Gölbaşı'nda Altınordu’muzun kardeşlik ve bereket sofrasında Koordinatörümüz Tokat Valimiz Sn. Numan Hatipoğlu'nun katılımı, Gazilerimiz, Şehitlerimizin kıymetli aileleri, depremzede kardeşlerimiz ve bu zor dönemde özveri ile bölgede hizmet eden görevlilerimiz ile birlikte yaptık” şeklinde konuştu.

 Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde binlerce insana iftar ve sahur yemeği ulaştıracaklarını açıklayan Başkan Tören, “Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde kurduğumuz gönül sofralarında ve mobil araçlarımız ile ikramlarımızı ulaştıracağımız depremzede kardeşlerimiz ve görevlilerden oluşan binlerce vatandaşımız ile Ramazan boyunca her gün iftar ve sahur bereketini paylaşacağız” dedi.

Altınordu’da önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan boyunca yine dayanışma ve paylaşma ile ramazan bereketinin tüm şehre yaymak için çalıştıklarını da ifade eden Başkan Tören, “Deprem bölgesindeki çalışmalarımızı gerçekleştirirken şehrimizde hizmetlerimizin aksamasına da izin vermiyoruz. Paylaşmanın ve dayanışmanın yurdu Altınordu’muzda şehrimizin dört bir köşesine ulaştırdığımız iftar yemeği ikramlarımız ile Ramazan’ın coşkusunu ve bereketini yaymaya devam ediyoruz.

Altınordu’muzdan Adıyaman'a, Adıyaman’dan Gölbaşı’na uzanan büyük bir gönül seferberliği sürdürüyoruz. Ülkemizi kuşatan bu rahmet iklimini bereket sofralarımız ile her bir haneye her bir gönüle ulaştırıncaya kadar devam edeceğiz.”

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN:, HER, HANEYE, ULAŞACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız