HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 12:49

GÜRGENTEPE VE GÖLKÖY’DE ŞENTÜRK RÜZGÂRI

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, seçim çalışmalarını Gürgentepe, Gölköy ve Altınordu ilçelerinde sürdürdü. Programının ilk ayağını Gürgentepe’de gerçekleştiren Şentürk, İlçe Başkanı Nihat
GÜRGENTEPE VE GÖLKÖY’DE ŞENTÜRK RÜZGÂRI

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, seçim çalışmalarını Gürgentepe, Gölköy ve Altınordu ilçelerinde sürdürdü. Programının ilk ayağını Gürgentepe’de gerçekleştiren Şentürk, İlçe Başkanı Nihat Kaya ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ile karşılanan Şentürk, vatandaşlarla yaptığı sohbette; “İyi Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı müracaatımızı İYİ Parti Genel Merkezi’ne yapmış olduk. Rabbim bu kararımızı;  şahsımız, şehrimiz ve partimiz için hayırlara vesile kılsın.

Ordulu hemşerilerimizin de yakından bildiği ve takip ettiği gibi saha çalışmalarımızı çok uzun vir süreden beri öncesinden başlatmıştık.

Bununla birlikte İyi Parti aday adaylığımızı da açıklamış ve bu kararımızı gerek medya yoluyla gerekse açık alan platformlarında kamuoyuna ilan etmiştik. Bugün de bu kararımızı Genel Merkezimize aday adaylığımızı müracaatımızı yaparak resmileştirmiş olduk.

Bu kararımızı, ülkemizin yanlışlardan, yolsuzluklardan kurtarmanın adresi olan İyi Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımız ile bizlere inanan ve güvenen dostlarımızın, 14 Mayısta halkımızın sandıkta doğru karar vererek iyileri iktidara getireceğine inanıyorum” dedi.

Gürgentepe’nin de sonuna kadar haklarına sahip çıkacağının sözünü veren Şentürk; “Siyasi  deneyimlerim sayesinde, toplumumuzun ihtiyaçlarını anlamak ve sorunlarına çözüm üretmek için gerekli olan niteliklerini edindim.

İYİ Parti'nin Ordu Milletvekili aday adayı olarak, Ordumuzun kültürüne ve insanlarına saygı duyan, onların haklarını ve çıkarlarını savunan bir vekil olacağıma söz veriyorum. Hukukun üstünlüğüne inanıyor, demokratik değerleri savunuyor ve adaletin sağlanması için mücadele ediyorum.

Ordumuzun sorunlarını çözmek, şehrimizi daha da ileriye taşımak için elimden geleni yapacağım. Sizlerin desteğiyle, birlikte güçlü ve daha İYİ bir Gürgentepe, daha İYİ bir Gölköy ,daha İYİ bir Ordu için çalışacağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GÜRGENTEPE, VE, GÖLKÖY’DE, ŞENTÜRK, RÜZGÂRI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız