HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 14:05

ŞAHİN, 2 GÜNE 5 İLÇE SIĞDIRDI

Seçim çalışmalarına Ulubey ilçesinde start veren İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, iki güne beş ilçe programı sığdırdı. Ulubey, Ünye, Çatalpınar, Çamaş ve Altınordu ilçelerinde sahada başta teşkilatlar olmak
ŞAHİN, 2 GÜNE 5 İLÇE SIĞDIRDI

Seçim çalışmalarına Ulubey ilçesinde start veren İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, iki güne beş ilçe programı sığdırdı. Ulubey, Ünye, Çatalpınar, Çamaş ve Altınordu ilçelerinde sahada başta teşkilatlar olmak üzere esnaf ve vatandaşlara da kulak vermeye devam ediyor.

Orduluların yakından tanıdığı bir isim olan Onur Şahin, ayak bastığı her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. 2 dönem Ziraat Odası Başkanlığı, 2 dönem Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Başkan Vekilliği, uzun yıllardır OTSO Yönetim Kurulu üyeliği ve OSB Yönetim Kurulu üyeliği yapan Onur Şahin, son olarak da Mobilyacılar ve Keresteciler Derneği için arazi tahsisi kazanımı için gündeme gelmişti.

Orduluların beklentileri yönünde nasıl bir vekil olacağı profilini çizen Şahin, “Biz İYİ Parti olarak  sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte; şehri için düşünen, şehri için çalışan, şehrinin kalkınmasıyla hemşehrilerinin yaşam standardının yükselmesi için çabalayan ve dayanışmayı artırarak insanlığa fayda hedefleyen siyasi partiyiz” dedi.

Her defasında görevden ve vazifeden asla vazgeçmeyeceğini dile getiren Şahin, şöyle devam etti; “Adayım çünkü Ordu’nun sorunlarını bilen, Bu sorunlar hakkında gerçekçi ve uygulanabilir çözüm önerileri olan, Şehirde ve bölgesinde ilimize katkı sağlayacağı noktasında Ordu halkının ortak kanaati ile güvenilen bir isim olmaya devam edeceğim.

Ordu’da uzun süre yaşamış ve hala burada yaşayan, Kendi başarı hikayesi olan ve bunu parlamentoya taşıyacağıma inandığım bu uğurda Vekillik mahiyetine uygun enerjisi, arzusu ve iddiası olan, Birleştirici ve Ordumuzun kültürel yapısına aşina, Sivil toplum hayatında ve ticari hayatta çalışmaları olan birisi olarak göreve yeniden talibim” diye konuştu.

Seçildiği takdirde asla nelerden uzak duracağını da sıralayan Şahin, “Seçildiği şehre gelmeyen, Şehrin ticari ve sosyal hayatında olmayan, Şehrinin özelliklerini bilmeyen ve taşımayan veya görmezden ve duymazdan gelen bir milletvekili olmayacağım.

Bu şehir hepimizin, hep birlikte şehrimizin önünü açacak, şehrimizi bölgenin yıldızı haline getirebilecek çalışmalarla adımızdan söz ettireceğiz. Ordu İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN, 2, GÜNE, 5, İLÇE, SIĞDIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız