HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 14:36

EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUK

OTSO Ordu Köyü Kuruyor Kampanyasına konteyner desteği yapan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar grupları konteynerlerini deprem bölgesine gönderdi.
EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUK

OTSO Ordu Köyü Kuruyor Kampanyasına konteyner desteği yapan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar grupları konteynerlerini deprem bölgesine gönderdi.

Ordu Fenerbahçeliler Derneği ve Ordu Galatasaraylılar Derneği üyeleri tarafından toplanan paralarla alınan konteynerler, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)  öncülüğünde deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

Güzel bir ana şahitlik ettiklerini aktaran Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel ; “Bu gün güzel bir gün, Ordu’daki Galatasaray ve Fenerbahçe dernekleri temsilcileri ve başkanlarıyla bu gün onların bize yaptıkları 2 şer konteyner bağışını deprem bölgesine göndermek üzere yüklüyoruz. Her iki taraf tar derneğimiz sadece konteyner almakla kalmadılar. Aynı zamanda yüzlerce gıda ve giyecek kolisini defalarca kamyonlarla bölgeye ulaştırdılar. Bu birlikteliğimiz uzun süre devam edecek. Her zaman söylüyorum gençlikte hayır var. Sporda bizlere kardeşliğin en güzel örneğini yaşatıyor. Özlediğimiz tablo iki kulübün omuz omuza vermesi ama arka tarafta da çok tatlı bir rekabetle yarışması güzel olan bu en sonunda birisi kazanıyor ama dostluk kazanıyor biz kazanıyoruz. Ben her iki taraftar grubumuza, meclis üyelerimize ve tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleşen programda konuşan Ordu Galatasaraylılar Dernek Başkanı Burçin Doğan; “Ticaret odasının öncülüğünde yapılan deprem bölgesine konteyner kampanyası için buradayız Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Adil Levent Karlıbel beye teşekkür ederim,  böyle bir öncülükte bulunduğu için rakip taraftar kardeşime de teşekkür ediyorum. Beraber bu işi başardık. Mutluyuz elimizden geldiği kadar yine yardımlara devam edeceğiz.” Dedi.

Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Melih Acar ise; “Bizler her ne kadar futbol kulübü derneği olsak ta Ordu şehrinde bulunan STK’larla beraber böyle sosyal sorumluluk faaliyetleri içerisinde yer alıyoruz. Ülkemizin başına inşallah bir daha böyle felaketler gelmez. Böyle kötü şeylerin yanında böyle birlik beraberliği sağlayarak ta güzel örnekler veriyoruz. İnşallah daha güzel organizasyonlarda bir araya geliriz.” Diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : EZELİ, REKABET, EBEDİ, DOSTLUK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız