HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 15:15

ADIYAMAN’DAN ORDU’YA TEŞEKKÜR

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ili vuran deprem sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi bölgeye adeta üs kurdu. Mecliste aldığı kararla Adıyaman ile kardeş şehir de olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgede hayatın normale dönmesi
ADIYAMAN’DAN ORDU’YA TEŞEKKÜR

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ili vuran deprem sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi bölgeye adeta üs kurdu. Mecliste aldığı kararla Adıyaman ile kardeş şehir de olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgede hayatın normale dönmesi için seferber oluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, depremin ağır hasar bıraktığı Adıyaman’da bölgenin su ihtiyacından temizliğe, gıdadan barınmaya, alt yapıdan sosyal gereksinimlerine kadar her konuda yanında olarak yaraları sarmak için çalışıyor.

Depremin olduğu andan bu yana Ordu halkının sevgisini ve ilgisini yanlarında hissettiklerini belirten Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Başkan Dr. Mehmet Güler ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve tüm Ordululara teşekkür etti. Başkan Kılınç, ilde hayatın normale dönmesiyle Ordu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ BİZİ DİRİ TUTUYOR”

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bütün imkanlarını bölgede seferber eden Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.  Başkan Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Başta Hilmi Başkanımız olmak üzere belediye ekiplerine ve Ordululara sonsuz teşekkür ediyorum. Depremin ilk anından itibaren yanımızda durdular. Mobil mutfak tırı, Fen işleri, Su işleri, Temizlik işleri ekipleri ilimizde çok ciddi işler yaptı.

 Yaşanan deprem yüzyılın değil asırların felaketi. Birkaç yüzyılda bir yaşanabilecek depremi biz üst üste yaşadık. 11 ili kapsadı. Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş gibi iller daha fazla etkilendi. Bu anlamda ilk andan itibaren yanımızda olanları tabii unutmamız mümkün değil. Allah onlardan razı olsun. Bu birlik beraberliğimiz, kardeşliğimiz bizi diri tutuyor. İnşallah böyle felaketleri bir daha yaşamayız. Bizler de Allah korusun böyle bir felaket yaşanması durumunda onların yanında olacağız. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Allah sizlerden razı olsun.”

 

“BİZİ KARDEŞ ŞEHİR İLAN EDEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Kılınç, Büyükşehir Belediye meclisinde aldığı kararla kendilerini kardeş şehir ilan eden meclise de teşekkür ederek, “Biz Ordu halkının bize olan sevgisini ve sempatisini biliyorduk ama mecliste bizi kardeş şehir ilan ederek bu durumu tescillemiş oldular. Ordu Büyükşehir Belediye Meclisine de teşekkür ediyorum. Bütün meclis üyelerine selam ve saygılarımı iletiyorum. Buralar toparlandıktan sonra inşallah bizler de o kardeşlerimizi ziyaret ederek teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ADIYAMAN’DAN, ORDU’YA, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız