HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 17:04

BİR BAŞKA OLUR ALTINORDU’DA RAMAZAN

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de binlerce vatandaşa iftar yemeği ikram ediyor.
BİR BAŞKA OLUR ALTINORDU’DA RAMAZAN

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de binlerce vatandaşa iftar yemeği ikram ediyor.

Kent merkezinde mahallelere kurulan stantlarda dağıtılan iftarlık sıcak yemek ile Ramazan bereketi tüm şehre ve hanelere yayılıyor.

 GÜNLÜK BİNLERCE İFTAR YEMEĞİ VE SAHURLUK İKRAMI

         Altınordu Belediyesi hem Altınordu’da hem Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde Ramazan boyunca binlerce insana iftar ve sahur yemeği ikramında bulunacak. Deprem bölgesinde kurulan Altınordu’nun kardeşlik ve bereket sofralarında depremzede vatandaşları ağırlayan Altınordu Belediyesi, Altınordu’da misafir olan depremzedeleri de unutmuyor. Şehir merkezinde stantlarda dağıtılan paket yemek dışında, yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, depremzedeler ve dağıtım noktalarına gelemeyecek durumda olanlara ise iftar yemekleri belediye ekiplerince kapılarında teslim ediliyor.

Altınordu Belediyesi Ramazan ayına özel sunduğu sıcak yemek hizmetinde şehrin asayiş ve güvenliği için 24 saat vazife başında olan güvenlik güçlerini ve iftar saatinde görevde olan kamu görevlilerini de yalnız bırakmıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan güvenlik noktalarında nöbette olan Emniyet ve Jandarma görevlilerin, 112 Acil Çağrı merkezi görevlilerine de iftar yemeği ve Sahurluk ikramı yapılıyor.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA İLE EV EV YÜREK YÜREK BÜYÜTÜYORUZ KARDEŞLİĞİMİZİ “

         “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve dayanışmamız” diyen Başkan Aşkın Tören, “Altınordu Belediyesi olarak yıl boyu devam ettirdiğimiz paylaşma ve dayanışma seferberliğimizi Ramazan’da hem çeşitlendiriyor hem de daha da yoğunlaştırıyoruz. Şehrimizde hanelere ve iftar sofralarına Ramazan bereketini taşıyoruz. Deprem bölgesinde de hem Altınordu’muzun şefkat ve merhametiyle kardeşlik elini hem de Ramazan’ın rahmet ve bereket iklimini yürüklere taşıyoruz. Mübarek Ramazan ayı birliğimizin beraberliğimizin ve kardeşliğimizin devamına, dayanışma ruhumuzun güçlenmesine ve içinden geçmekte olduğumuz zor günlerin yaralarının sarılmasına vesile olsun” diye konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BİR, BAŞKA, OLUR, ALTINORDU’DA, RAMAZAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız