HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2023 Cumartesi Saat: 14:30

KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Adıyaman’da kurduğu kardeşlik sofrasında depremzedelerle bir araya geldi
KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Adıyaman’da kurduğu kardeşlik sofrasında depremzedelerle bir araya geldi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından depremden etkilenen illerden bir olan Adıyaman’da kurduğu kardeşlik sofrasında oruçlar açıldı. Büyükşehir Belediyesinin hizmet verdiği iftar sofrasında depremzedelerle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede gösterdiği başarılı çalışmalar dolayısıyla da Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte deprem bölgesindeki çalışmalarını büyüten Büyükşehir Belediyesi, Adıyaman’da iftar programları gerçekleştiriyor. Depremzedelerin Ramazan’ı rahat geçirmesi adına Adıyaman Üniversite Yerleşkesi önünde 6 bin kişinin sorumluluğunu alan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk iftar organizasyonunu başarıyla yürütüyor. Büyükşehir Belediyesinin kurduğu dev organizasyonla Adıyamanlılar iftar sofrasında ağırlanırken dualar eşliğinde iftarlar açılırken çeşitli etkinliklerde düzenleniyor.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU: “ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ. İYİ Kİ VARLAR”

Büyükşehir Belediyesinin kurduğu kardeşlik sofrasında depremzedelerle birlikte oruç açan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ramazan’ın manevi iklimi ile yaraları daha hızlı saracaklarını söyledi.

         Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği görevleri çok iyi bir şekilde yerine getirdiğini aktaran ve teşekkürlerini ileten Bakan Karaismailoğlu, “Bugün 47. gün. Adıyaman ve diğer 11 ilimiz çok zorlu günler geçirdi. Bugün de Ramazan’ın manevi iklimi ile birlikte yaraları daha hızlı saracağız. Ordu Büyükşehir Belediyesine de göstermiş oldukları bu ilgiden ve vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar” dedi.

Bakan Karaismailoğlu’na iftar programında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın'da eşlik etti.

İFTAR SONRASI TİYATRO GÖSTERİLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İftar sofralarının yanı sıra çocuklar da unutulmuyor. İftar sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekiplerince hazırlanan tiyatro gösterileri ile başta çocuklar olmak üzere tüm depremzedelere depremin olumsuz etkilerinin bir nebzede olsa unutturulması hedefleniyor.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız