HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2023 Pazar Saat: 13:48

SALONLAR DOLDU TAŞTI!

“Ramazan Çocuklarla Güzel” adıyla her yaş grubuna uygun farklı etkinlikler hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi’nde bulunan Kültür Sanat Merkezi içerisinde kurduğu çocuk etkinlik alanı ile iftar sonrası çocukla
SALONLAR DOLDU TAŞTI!

“Ramazan Çocuklarla Güzel” adıyla her yaş grubuna uygun farklı etkinlikler hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi’nde bulunan Kültür Sanat Merkezi içerisinde kurduğu çocuk etkinlik alanı ile iftar sonrası çocukların gönüllerince eğlenerek vakit geçirmelerini sağlıyor. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan etkinlikler çocukların yüzünü güldürürken ailelerin de beğenisini kazanıyor.

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Orduluların her daim beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel çocuklar için hazırladığı etkinliklere start verdi. Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile hazırlanan etkinliklerin ilk gününe çocuklar ve aileleri adeta akın etti.

İKRAM VE HEDİYELER VERİLİYOR

İftar sonrası Ordu Kültür Sanat Merkezi içerisinde kurulan stantlarda başlayan etkinlik alanında doyasıya eğlenen çocuklar bir yandan boyama yaparken diğer yandan da Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan müzikli oyunlara katılarak doyasıya vakit geçirdi. Salonların dolup taştığı etkinliklerde ayrıca çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlar ve çeşitli hediyeler verildi.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNDEN ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak kurulan etkinlik alanına aileleri ile birlikte doyasıya eğlenen çocuklar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e  teşekkür ettiler. Ordu’da yapılan kültür sanat etkinliklerinin çok başarılı bulduklarını aktaran aileler ise yapılan etkinliklerin Ordu’ya değer kattığını söylediler.

16 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Çocuk yarışmalarından tiyatro oyunlarına, bilim şovlarından yüz boyama ve balon etkinliklerine kadar birçok programın yer aldığı “Ramazan Çocuklarla Güzel” programı 16 Nisan’a kadar her akşam iftar sonrası devam edecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : SALONLAR, DOLDU, TAŞTI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız