HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2023 Pazar Saat: 13:51

“MELET 2 PARK” DA SONA DOĞRU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fransa’daki temaslarının ardından Ordu’ya döndü. Başkan Güler, ayağının tozuyla kentteki yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.
“MELET 2 PARK” DA SONA DOĞRU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fransa’daki temaslarının ardından Ordu’ya döndü. Başkan Güler, ayağının tozuyla kentteki yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.

Fransa'nın Strazburg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 44. Genel Kurul Toplantısı için Fransa’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, temaslarının ardından Ordu’ya döndü.

BAŞKAN GÜLER, “MELET 2 PARK” PROJE ALANINI İNCELEDİ

Başkan Güler, Ordu’daki mesaisine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek başladı. Başkan Güler bu kapsamda Melet Irmağı kenarında inşa edilen ve ‘Melet 2 Park’ adı verilen yeni yaşam alanında incelemelerde bulundu. Başkan Güler, burada ilgili daire başkanlarından çalışmalar hakkında bilgiler alırken çalışma yapan personele de kolaylıklar diledi.

‘MELET 2 PARK’ PROJESİ HIZLA YÜKSELİYOR

         Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaların devam ettiği ve Başkan Güler’in incelemelerde bulunduğu Melet Projesi’nde, etap etap yapılan çalışmalarla bölge, Ordu’nun yeni sosyal mekanlarından bir tanesi haline geliyor. 1. etabı tamamlanan ve modern bir görünüm kazanan proje de şimdi ise ‘Melet 2 Park’ adı ile yeni bir yaşam alanı Ordu’ya kazandırılıyor.

 YENİ BİR YAŞAM ALANI

         Karadeniz Sahil Yolu ile çevre yoluna yapılan alternatif Melet Köprüsü arasında kalan alanda uygulanan projenin ilk etabını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise ‘Melet 2 Park’ adıyla Melet Irmağı ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki 30 dönümlük alanda yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Bisiklet ve yürüyüş yollarından çok amaçlı spor sahasına, kent mobilyalarından peyzaja kadar birçok çalışmanın yer alacağı alan tamamlandığında Altınordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak.

 İLK ETAP BÖLGEYE HAREKETLİLİK KAZANDIRDI

         Ordu Büyükşehir Belediyesi Melet’teki ilk etaptaki çalışmaları ile 7 bin 559 metrekarelik alanı tamamlayarak kullanıma açmıştı. Yapılan çalışmalar kapsamında 1.253 metrekare yürüyüş yolu, 5 bin 740 metrekare yeşil alan, 193 metrekare alanda çocuk oyun grubu ve çok amaçlı spor sahası, 445 metre ahşap korkuluk, 12 adet kamelya ve 10 adet piknik masası, 1 adet 260 metrekare kültür otağı ve 1 adet WC (bay, bayan ve engelli) inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bölgeye de yeni bir kimlik kazandırmıştı.

Anahtar Kelimeler : “MELET, 2, PARK”, DA, SONA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız