HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2023 Pazar Saat: 13:53

“HER DAİM YANINIZDAYIZ”

Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarla iftarını soran ve onlarla iftarını açan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Misafirler bizde baş tacıdır. “Bizler sizlerin her daim yanınızdayız” dedi.
“HER DAİM YANINIZDAYIZ”

Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarla iftarını soran ve onlarla iftarını açan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Misafirler bizde baş tacıdır. “Bizler sizlerin her daim yanınızdayız” dedi.

Fatsa ve Çamaş ilçemizde misafir edilen depremzede ailelerimiz ile iftar programında bir araya geldi. 

Fatsa ilçesindeki bir restoranda düzenlenen iftar programına, Vali Tuncay Sonel, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Çamaş Kaymakamı Enes Özkan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, Fatsa İlçe Müftüsü Aziz Bul ile Fatsa ve Çamaş ilçemizde misafir edilen depremzede vatandaşlar katıldı. 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen depremler sonrası Ordu genelinde misafir edilen depremzede sayısı 8 Bin 400 oldu. Altınordu’da misafir edilen depremzede vatandaşlarla iftar programında buluşan Vali Tuncay Sonel, Cumartesi akşamı da Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptı.

İftar öncesi Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde misafir edilen depremzede vatandaşların hatırını soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Sonel, depremzedelerle aynı masada iftarını açtı, birlikte çay içti ve “Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

“11 İlimizi etkileyen depremde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” diyen, Vali Tuncay Sonel, “Depremin ilk anından itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde tüm Bakanlarımızla, kamu görevlilerimizle devletimizle, milletimizle el ele deprem bölgesindeydik” şeklinde konuştu.  

6 Şubat’ta yaşanan depremin hemen ardından Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yaptığını söyleyen Vali Tuncay Sonel, “Deprem bölgesinde, devlet-millet el ele çadır kentler, konteyner kentler kurulurken ve kalıcı konutların temeli atılırken, sosyal marketlerde dahil olmak üzere devletimizin şefkatini, sıcaklığını, hürmetini çocuğundan yaşlısına göstermek bakımından acıların azaltılması için devletimizle, milletimizle, tüm kamu kurumlarımızla ciddi çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

Vali Sonel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizler, Ordu’muzda misafirimizsiniz. Misafir bizde baş tacıdır. Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde depremden zarar gören ailelerimiz bulunuyor. Bizler sizlerin yanınızdayız. Valiliğimizin, Kaymakamlarımızın, Belediyelerimizin, kurumlarımızın kapıları her daim sizlere açıktır. Bir sıkıntınız olduğu zaman rahatlıkla bizlere ulaşabilirsiniz. Rabbim ülkemize, milletimize, insanlığa bir daha böyle afetler yaşatmasın”

Fatsa ve Çamaş İlçelerimizden gelen depremzede vatandaşlar gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

İftar programında İlçe Müftüsü Aziz Bul tarafından Kuran-ı Kerim okundu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua edildi.

 

Anahtar Kelimeler : “HER, DAİM, YANINIZDAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız