HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mart 2023 Pazartesi Saat: 09:26

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇARESİZLERİN HAYALİ Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adaletin de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.     ANLAYAN ANLADI.! “Mübar
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇARESİZLERİN HAYALİ

Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adalet'in de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Mübarek Ramazan ayına, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler ve yaşanan sel afetleri nedeniyle yüreğimiz yanık girdik. Ramazan ayının manevi atmosferinde, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için daha çok çaba göstermeliyiz.

Özellikle ilimizde misafir edilen depremzede aileleri, yardıma muhtaç insanlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi, aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı, sofralarına misafir olmalı, onları da sofralarımızda misafir etmeliyiz.

Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile kardeşlik duygularını asırlar boyunca en iyi şekilde yaşamış, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktaran bir milletin mensupları olarak, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayda halkımızın başta asrın felaketinin etkilenen depremzede ailelerimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyorum.”(Tuncay Sonel Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Saygı fakirlerinin sayısına gün be gün sayı ekleniyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAY EVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜRBÜZ CD CENTER

VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini hoş sohbet isim  Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center , Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

HÜLYA GİYİM

Bay-bayan-çocuk-genç grubu iç giyim ve okul kıyafetleri adresi Hülya Giyim, 35 yıllık tecrübe Hülya Tulgar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Hülya Giyim, Yeni Mahalle Unpa Mevkii PTT karşısı 308 nolu sokak no: 3-A adresinde hizmet veriyor.

                0535 446 77 30 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Hülya Giyime sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini hoş sohbet isim Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarasız alan olarak müşterilerine hizmet veriyor.

                Mor-Beyaz gömlekli çalışanları ile 720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide doyasıya  yaşanıyor.

                Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veren ve 0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ALTIN YILDIZ

Altın yıldız moda tasarım bay bayan terzihanesi hoş sohbet isim Zeki Tulgar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                0537 505 45 75 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Altın yıldız Moda Tasarım Bay Bayan terzihanesi, Yeni Mahalle Unpa Mevkii PTT karşısı 308 nolu sokak NO: 3-A adresinde hizmet veriyor.

                Altın yıldız Moda Tasarım Baş bayan terzihanesi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Evet ölmeme ihtimalimiz yoktur, belki bir saat yada yüzyıl sonra... Ama mutlaka...

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan yaşı ne olursa olsun, alışkanlıklarının çocuğudur.

 

 

HARBİDEN

Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milyonlarca vatandaşa çeşitli kategorilerde hizmetler sunan e-Devlet'te yeni bir uygulama daha başladığını,  buna göre askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık ve yedeklik dönemlerini içeren tüm işlemler artık sistemdeki "Askerliğim" kategorisi altında yapılabileceklerini,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı için çocuklara yönelik dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırladığını, “Ramazan Çocuklarla Güzel” adıyla düzenlenecek etkinliklerde çocuklar, hazırlanan içeriklerle Ordu’da Ramazan ayını coşkuyla yaşayacaklarını, etkinliklerin 16 Nisan tarihine kadar her gün iftar sonrası Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirileceğini,

***********************

x-YSK'nın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimleri ‘ne girme yeterliliğine sahip olduğunu tespit ettiği partiler Resmi Gazete'de yayımlandığını, buna göre,  seçimlere katılma yeterliliğine sahip 36 parti isimlerinin;

1-Adalet ve Birlik Partisi, 2- Adalet Partisi, 3- Adalet ve Kalkınma Partisi, 4- Anavatan Partisi, 5- Bağımsız Türkiye Partisi, 6- Büyük Birlik Partisi, 7- Büyük Türkiye Partisi, 8- Cumhuriyet Halk Partisi, 9- Demokrasi ve Atılım Partisi, 10- Demokratik Sol Parti, 11- Demokrat Parti, 12- Emek Partisi, 13- Gelecek Partisi, 14- Genç Parti, 15- Güç Birliği Partisi, 16- Hak ve Özgürlükler Partisi, 17- Halkın Kurtuluş Partisi, 18- Halkların Demokratik Partisi, 19- Hür Dava Partisi, 20- İyi Parti, 21- Memleket Partisi, 22- Millet Partisi, 23- Milliyetçi Hareket Partisi, 24- Milli Yol Partisi, 25- Saadet Partisi, 26- Sol Parti, 27- Türkiye Değişim Partisi, 28- Türkiye İşçi Partisi, 29- Türkiye Komünist Hareketi, 30- Türkiye Komünist Partisi, 31- Vatan Partisi, 32- Yeniden Refah Partisi, 33- Yenilik Partisi, 34- Yeni Türkiye Partisi, 35- Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi ve 36- Zafer Partisi’nin olduklarını,

***********************

x-59.Kütüphane Haftası etkinliklerinin 27 Mart-02 Nisan tarihleri arasında kutlanacağını,

***********************

x-Okullarda ikinci ara tatilin 17-20 Nisan 2023'de yapılacağını,  ayrıca ikinci ara tatilin, 21 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı tatiliyle birleşeceğini,

***********************

x-Dünyanın en mutlu ülkeleri sıralamasında Türkiye’nin  listede 106. sırada yer aldığını,

***********************

x-AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın, emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin TL olacağını açıkladığını, yaklaşık 15 milyon emeklinin faydalanacağı ikramiye, hem Ramazan Bayramı'nda hem Kurban Bayramı'nda ödeneceğini, böylece emekliye 2 bayramda toplamda 4 bin TL ödeneceğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız