HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Nisan 2014 Salı Saat: 11:15

TEKİNTAŞ’TAN İADE-İ ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Komisyon Başkanı ve üyeleri ile beraber Ordu Valisi Kenan Çiftçiyi makamında ziyaret etti.   Vali Kenan Çiftçi, Altınordu halkı size güzel ve anlamlı b
TEKİNTAŞ’TAN İADE-İ ZİYARET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Komisyon Başkanı ve üyeleri ile beraber Ordu Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

 

Vali Kenan Çiftçi, Altınordu halkı size güzel ve anlamlı bir yetki verdi. İnanıyorum ki "Kubbede Hoş Bir Seda" bırakacaksınız. Bu inancımın temelinde İl Özel İdaresinde göstermiş olduğunuz gayret ve yapılan hizmetler var. İl Özel İdaresinin kapanışın da bunları ifade ettim. İnşallah 5 yıl sonra da aynı güzel ifadeler Altınordu Belediyesi için de söylenir diye ümit ediyorum. diyerek temennilerini belirtti. Bilgi ve tecrübe sahibi çok güçlü bir ekiple çalışılacağını kaydeden Çiftçi, başka belediyelerden daha fazla köyler, mahalleler, beldeler, yollar hakkında bilgi sahibi olmanın çok ciddi bir avantaj olduğunu söyledi.

 

Vali Kenan Çiftçi'ye geldiği andan itibaren göstermiş olduğu hizmetler dolayısıyla sonsuz teşekkür ederek sözlerine başlayan Engin Tekintaş; "Ciddi bir birliktelik ve uyum içerisinde bugüne kadar gerek özel idaremiz gerekse genel meclisimiz bu çalışmaları birlikte yürüttük Cenab-ı Allahın takdiridir. Nasip oldu biraz önce Sayın Valimin de ifade ettiği gibi 186.000 Altınordulu kardeşimizin sorumluluğu. Bu çerçevede halkımız bize tebliğ ettiler. Bugün tüm meclis üyesi arkadaşlarımız buradalar. Altınordu Meclisi olarak, Belediyemiz olarak ben ve arkadaşlarım Sayın Valimi ziyaretten ve özelliklede bizi ziyaretinde göstermiş olduğu nezaketten dolayı biz de aynı duyguları paylaşmaktan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.

 

Birlikte çalışıcağız. Birlikte başaracağız. Bugüne kadar olduğu gibi tüm dertlerimizi birlikte paylaşıp azaltmaya çalışacağız.zamanı doğru kullanmak 5 yıl sonra kubbede hoş seda bırakarak bu milletimize yaptığımız hizmeti, duasını, mutluluğu birlikte paylaşmak istiyoruz. Bu çerçevede siyasi partilerimizin temsilcilerini de bugün burada bulunduğu ortamda bu güzel anı yaşamak bizim için son derece büyük bir mutluluktur. İnşallah bu güzellikleri, hizmetleri sürdürerek, devam ettirerek 5 yıl elbirliği içerisinde yolumuza devam edeceğiz .Kamu bir bütündür. Bu bütünlük içerisinde hizmetlerimizi halk için yapıyoruz. Milletimiz için yapıyoruz. Halkımızın kaynaklarını kullanmaya devam ediyoruz. En doğru idareyi en doğru planlamayı ve parasal idareyi en başarılı şekilde başarmayı hedef seçtik. Bir bütünüz birlikteyiz Altınordudayız. Ordunun merkeziyiz. Büyükşehirin merkezi olarakta adımızı tarihe yazdıracak hizmeti birlikte sürdürmeye karar verdik bu vesile ile bugün bu özel günden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı. 

Anahtar Kelimeler : TEKİNTAŞ’TAN, İADE-İ, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız