HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2014 Perşembe Saat: 10:15

ÖĞRENCİLERDEN VALİ ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Altınordu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu-Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, Ordu Valisi Kenan Çiftçi’yi m
ÖĞRENCİLERDEN VALİ ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Altınordu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu-Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, Ordu Valisi Kenan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

 

Milli Egemenlik Haftası’nın başlaması nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ın başkanlığında, Altınordu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Avni Çakır, öğretmenler Ayşe Yücel, Yusuf Ziya Serdaroğlu, öğrenciler Cemre Özmen Ayşegül Balcı, Osman Damar, Ebrar Biçer ve Dursun Emin Duman’dan oluşan bir grup, Vali Kenan Çiftçi tarafından makamda ağırlandı.

 

Milli Egemenlik Haftası’nın başlaması nedeniyle ziyarette bulunan Altınordu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu-Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerinden Cemre Özmen yaptığı konuşmada, ”Cumhuriyetin en önemli kuruluş felsefesi olan ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir nesil olarak gelecek nesillerimize daha modern bir Türkiye bırakacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın, en temel görevimiz budur. Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçileri olarak bu vatana sonsuza dek sahip çıkacağız.Karadeniz’in incisi Ordumuzun daha güzel eğitimle, daha başarılı daha yaşanır hale getirilmesi için gayret sarf eden Siz Sayın Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze, yönetici ve öğretmenlerimize gayretlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

 

Vali Kenan Çiftçi de öğrencilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin Milli Egemenlik Haftası’nı kutlayarak, demokrasinin önemine vurgu yaptı.

 

Demokrasi’nin herkese eşit şekilde adaletle muamele eden bir yönetim sistemi olduğunu belirten Vali Kenan Çiftçi, “Atatürk bize en uygun olan yönetim sisteminin demokrasi olduğunu belirtmiş ve Cumhuriyeti İlan etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’nin kurulmasıyla birlikte farklı insanları bir araya getirerek, mecliste bulunan Milletvekilleri ile birlikte yaptığı iş ve işlemleri istişare etmiş, tüm halkın düşünceleri dile getirilerek mecliste kararlar alınmıştır” diyerek demokrasinin gelişim sürecini öğrencilerle paylaştı.

 

Vali Kenan Çiftçi, konuşmasının ardından bir süre çocuklarla sohbet etti. Renkli geçen sohbette öğrenciler Vali Çiftçi’ye ilimizle ilgili merak ettikleri soruları yöneltti. 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız