HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2014 Perşembe Saat: 10:32

“ORDU, TURİZMDE ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR İL OLDU”

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 12 yılda Ordu’da yaklaşık 60 milyon liralık turizm yatırımı gerçekleştirildiğini söyledi.  Ünal, yaptığı açıklamada, Ordu’nun son yıllarda doğal güzellikleri, kültür ve tabiat varlıkl
“ORDU, TURİZMDE ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR İL OLDU”

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 12 yılda Ordu’da yaklaşık 60 milyon liralık turizm yatırımı gerçekleştirildiğini söyledi. 


Ünal, yaptığı açıklamada, Ordu’nun son yıllarda doğal güzellikleri, kültür ve tabiat varlıkları, kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile kültür, sanat ve turizm şehri olma yolunda hızlı ilerlediğini belirtti.

 

Ordu’da turizmin geliştirilmesi için önemli unsurlardan olan ulaşım alanında gelişmeler yaşandığını da vurgulayan Ünal, “Bu yılı içerisinde tamamlanacak olan Ordu-Giresun Havaalanı ve yapımı hızla devam eden çevre yolu, Karadeniz-Akdeniz yolu ile ilimize gelmek isteyen yerli ve yabancı turist sayısında gözle görülür bir artış sağlayacaktır.

 

12 yıllık AK Parti iktidarında Ordu’da sadece turizme ayırdığımız 59.5 milyon lira turizme ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Boztepe’deki tesislerin yenilenmesi, kültür varlıklarının korunması ve iyileştirilmesi, restorasyon ve konservasyon çalışmaları, yeni kent ormanları, mesire yerlerinin düzenlenmesi, yayla yollarının yeniden iyileştirilmesi, Çambaşı Kayak Merkezi, Eskipazar mevkisindeki fidan üretim sahasında 116 dönümlük alanda 12.5 milyon TL yatırımla kurulacak ve Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olacak olan Botanik Bahçesi, Ordu Kültür Sanat Merkezi, Fatsa Belediyesi Kültür Merkezleri turizm alanındaki Ordu’ya kazandırdığımız önemli projelerdendir. Ordu’da turizmin gelişmesi adına yapılan tüm yatırımlar sonucunda Ordu turizmde söz edilen bir il haline gelmiştir” dedi.

Anahtar Kelimeler : “ORDU, TURİZMDE, ADINDAN, SÖZ, ETTİREN, BİR, İL, OLDU”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız