HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2017 Cumartesi Saat: 11:54

EN SIRADIŞI ORDULULARLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “En Sıradışı Ordu’da” adlı program düzenlendi. Gazeteci Turgay Güler’in moderatörlüğünde, Usta Gazeteciler Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert ve Hasan Özt
EN SIRADIŞI ORDULULARLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “En Sıradışı Ordu’da” adlı program düzenlendi. Gazeteci Turgay Güler’in moderatörlüğünde, Usta Gazeteciler Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert ve Hasan Öztürk’ün yorumuyla gerçekleştirilen programda geçmişten günümüze Avrupa ile Türkiye ilişkileri, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik gelişim sürecinde Avrupa’nın tutumu ele alındı.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz başta olmak üzere,Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım,  daire başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GÜÇLENEN TÜRKİYE’NİN ÖNÜ KESİLMEK İSTENİYOR”

Programda,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dünya lideri olduğuna ve bundan rahatsız olanların gerçekleştirdiği algı operasyonlarına dikkat çeken konuşmacılar, dışarıya bağımlı bir Türkiye’den tam bağımsız bir Türkiye noktasına gelindiği ve bu durumdan en çok Avrupa’nın rahatsız olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin dışa olan bağımlılığının bittiğini belirten konuşmacılar, özellikle gezi olaylarıyla başlayan süreçle birlikte dış mihrakların ülke içerisinde kaosortamı yaratmaya çalıştığını ve son olarak başarısız darbe girişimiyle bunun gün yüzüne çıktığını söyledi.

FETÖ/PDY gibi terör örgütlerinin ülkeyi bölmek isteyen dış güçlerin yurt içinde taşeronluğunu yaptığını söyleyen konuşmacılar, güçlü Türkiye için herkesin vatanına sahip çıkması ve 2023 hedefine çok çalışarak ulaşılması gerektiğini belirtti.

“MİLLİ İRADEMİZLE BU VATANA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Programın sonunda katılımcılara teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz, ekranlardan severek izlenilen En Sıradışıprogramının ekibinin bugün Ordu’da olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Kendilerine ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduk. Ülkemizin yaşadığı gerçekleri onların ağzından dinlemek önemli. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da milli irademizle vatanımıza hep birlikte sahip çıkacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

.

Anahtar Kelimeler : EN, SIRADIŞI, ORDULULARLA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız