HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2017 Çarşamba Saat: 10:44

BAŞKAN YILMAZ, SOKAK SOKAK “EVET” TURUNDA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, referandum öncesi “Evet” sözü almaya devam ediyor. Altınordu ilçesi İsmetpaşa Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, 16 Nisan’da yapıl
BAŞKAN YILMAZ, SOKAK SOKAK “EVET” TURUNDA

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, referandum öncesi “Evet” sözü almaya devam ediyor. Altınordu ilçesi İsmetpaşa Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için “Evet” oyu istedi.

 

 

Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Maşallah Altınordu ilçemiz evet demeye hazır. Biz 16 Nisan’a kadar, sokak sokak, mahalle mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, hemşerilerimizle buluşmaya, kucaklaşmaya devam edeceğiz. Altınordu ilçemizde bulunan ana caddelerin tamamını gezdik. Hedefimiz tüm ilçelerimizi ziyaret ederek, hemşerilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmak. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gördük ki, hemşerilerimiz şimdiden kararını vermiş. İnşallah 16 Nisan’da yapılacak referandumda en güçlü “Evet” oyu Ordu’dan çıkacak ve yeni bir destan yazacağız. Ordu hazır, biz hazırız. Bizleri şehrin her noktasında sevgiyle karşılayan bağrına basan kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun” diye sözlerini tamamladı.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, YILMAZ, SOKAK, “EVET”, TURUNDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız