HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2017 Cuma Saat: 09:22

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HAYIR DEMELİYİZ”

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun referandum çalışmaları son hız devam ediyor   16 Nisanda yapılacak halk oylaması için çalışmalarına son süratle devam eden Torun, Ordu’yu karış karış gezip, ka
“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HAYIR DEMELİYİZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun referandum çalışmaları son hız devam ediyor

 

16 Nisanda yapılacak halk oylaması için çalışmalarına son süratle devam eden Torun, Ordu’yu karış karış gezip, kapıları tek tek çalıp hemşehrilerine “Anayasa’ya neden “Hayır” diyeceklerini anlattı. Torun, “Türkiye bölündü, kutuplaştı, insanlarımız umutlarını kaybetme noktasına geldi. Milli iradeye saygısı olan bir iktidar Türk halkına bu Anayasa’yı dayatmazdı. Bu Anayasayla getirilen bir sistem değişikliği değildir. Bu Anayasa milletin iradesinin yok sayıldığı, kendi kararlarını vermekten men edildiği bir Anayasadır. Bu Anayasada Türkiye’ nin hiçbir sorununa çözüm yoktur. Milletimizin çok büyük sorunları var. Gençlerimizin iş derdi var, esnafımızın aş derdi var, emeklimiz aldığı maaşla bırakın ay sonunu gününü kurtaramaz hale geldi. Vatandaşın derdini anlatacağı milletvekili, bakanı kimsesi kalmayacaktır.  Bu iktidar kendi Başbakanına bile güvenmiyor, inanmıyor. Başbakanlığı ortadan kaldırıyor. Türkiye’nin geleceğini tek bir kişinin eline bırakıyor. Hakimi, savcıyı sadece bir kişi atıyor. Hukukun olmadığı yerde, hakkın savunulmadığı yerde, eşitliğin olmadığı bir ülkede üretim de olmaz, yatırım da gelmez, işsizliğe, yoksulluğa çözüm de olmaz. Refah içerisinde bir Türkiye istiyorsak 16 Nisan’da  oynanan bu oyuna bir son vermeliyiz. Milletimizin önüne konulan sandık Türkiye’nin sorunlarından kurtulması için büyük bir fırsat olacaktır.”dedi.

 

“80 milyon barış içerisinde yaşasın, adil bir şekilde paylaşsın, ürettiğinin karşılığını alsın, gençlerimiz geleceklerine güvenle baksın istiyorsak, her siyasi görüşten insanımız bir arada tartışabilsin, istediğini özgürce konuşabilsin diyorsak 16 Nisan’da itirazımı, uyarımızı yapmalıyız.” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Bizim yaşayacağımız başka vatanımız yok. Türkiye bu günlerine Cumhuriyet’le, demokrasiyle, çok ağır bedeller ödeyerek geldi. Şimdi varlığımızı, tüm kazanımlarımızı, geleceğimizi tek bir kişinin eline bırakamayız. 16 Nisan’da hepimizin büyük sorumluluğu var. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için, aydınlık yarınlar için “Hayır” demeliyiz.” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız