HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2017 Salı Saat: 11:34

“TÜM GAYRETLERİ, HALKIMIZIN HUZURU İÇİN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı ve Polis Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
“TÜM GAYRETLERİ, HALKIMIZIN HUZURU İÇİN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı ve Polis Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman fedakârca ifa eden Türk polisi, toplumumuzun güveni ve takdirini kazanmış bir teşkilatın mensuplarıdır” diyen Başkan Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için mesai gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da o şerefli mazisi ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla sürdürecektir.

Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki dikkat çekici performans ve başarılarıyla halkımızın güven ve desteğini kazanmıştır. Halkın tam güvenini alan Emniyet mensuplarımız, yine halktan aldığı manevi güç ve destekle bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla olayların üzerine gidecektir.

Halkımızın huzuru için çalışan tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyor, Emniyet teşkilatımızın her kademesinde fedakâr ve cefakârca çalışanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜM, GAYRETLERİ, HALKIMIZIN, HUZURU, İÇİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız