HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2017 Pazartesi Saat: 10:00

“İki farklı parkur, iki farklı güç” Ordu’daydı

“Bir Başka” konseptiyle Türkiye pazarında yeni bir dönemin kapılarını aralayan Ford’un 29 Nisan-26 Mayıs tarihleri arasında 8 ili kapsayacak Yeni Ford Kuga ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu’nun yeni durağı Ordu oldu. 18-19 Mayıs
“İki farklı parkur, iki farklı güç” Ordu’daydı

“Bir Başka” konseptiyle Türkiye pazarında yeni bir dönemin kapılarını aralayan Ford’un 29 Nisan-26 Mayıs tarihleri arasında 8 ili kapsayacak Yeni Ford Kuga ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu’nun yeni durağı Ordu oldu. 18-19 Mayıs tarihlerinde Ordu Cumhuriyet Meydanı Otoparkı’nda gerçekleşen etkinlikte misafirler, 2 özel parkurdaki zorlu test sürüşlerinin yanı sıra oyun alanlarında aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.

 

Ford’un, 1,5 lt dizel otomatik versiyonu ile Türkiye SUV pazarına iddialı bir giriş yapan Yeni Ford Kuga ve en zorlu arazi koşullarıyla kolayca başa çıkabilecek şekilde tasarlanan ve geliştirilen ve Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up olma unvanına sahip olan modeli Yeni Ford Ranger Wildtrak ile çıktığı 8 ili kapsayan test sürüşü tanıtım turunun yeni durağı Ordu oldu.

 

18-19 Mayıs tarihleri arasında Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da katılımıyla Ordu Cumhuriyet Meydanı Otoparkı’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, iki modele özel son derece zorlu parkurlar oluşturuldu.

Katılımcılar, Yeni Ford Ranger için özel olarak hazırlanan “su geçişli” test parkurunda; su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimini yaşarken, Yeni Ford Kuga için hazırlanan “smart cone” parkurunda ise adrenalini en üst seviyede hissetti.

2 gün boyunca süren etkinlikte, misafirler sürüş parkurlarına ek olarak boks makinesi ve langırtın olduğu oyun alanında aileleriyle keyifli vakit geçirdiler. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “İki, farklı, parkur, iki, güç”, Ordu’daydı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız