HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mayıs 2017 Perşembe Saat: 10:29

OSKİ’DEN KOCAELİ’YE ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) 2017 yılı yatırımları kapsamında yapımı planlanan Akkuş ve Gölköy İlçeleri içme suyu arıtma tesislerinin teknik değerlendirmesinin yapılması ve akadem
OSKİ’DEN KOCAELİ’YE ZİYARET

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) 2017 yılı yatırımları kapsamında yapımı planlanan Akkuş ve Gölköy İlçeleri içme suyu arıtma tesislerinin teknik değerlendirmesinin yapılması ve akademik görüş alınması için bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Murat Çabuk ve Projeler Daire Başkanlığı üst yapı şefi Mehmet Çiçekçi’den oluşan teknik heyet Kocaeli’nde ve Gebze’ de teknik inceleme gezisine katıldı.
 LABORATUVARLARIN EN SON TEKNOLOJİ İLE ÇALIŞMA ŞEKİLLERİ İNCELENDİ
Gebze Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Ebubekir Yüksel ve Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Çakmakcı ile Gebze Teknik Üniversitesi kampüsündeki SUMER İçme suyu laboratuvarında proje değerlendirme toplantısı yapılarak içme suyu arıtımındaki güncel teknolojiler değerlendirildi. Ayrıca Ordu’da yapılacak olan yeni içme suyu arıtma tesislerine uygulanabilirliği üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
ATIK ÇAMURLARIN BERTARAFI KONUSUNDA YAPILAN EN SON ÇALIŞMALAR YERİNDE GÖRÜLDÜ
Teknik heyet daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı yerleşkesini ve akredite laboratuvarlarını inceledi. Teknik gezinin son etabında Kocaeli’nin en büyük Atıksu Arıtma tesisi inşaatı ziyaret edildi. Bu tesisin yapımında özellikle ülkemizin başlıca çevre problemlerinden biri olan atık çamurlarının bertarafı konusunda inşa edilen çamur yakma ünitesi de incelendi.

Anahtar Kelimeler : OSKİ’DEN, KOCAELİ’YE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız