HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2017 Cuma Saat: 11:37

FATSA MERKEZE 35 KİLOMETRE SICAK ASFALT

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakarya caddesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.
FATSA MERKEZE 35 KİLOMETRE SICAK ASFALT

 

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakarya caddesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Bu yaz sezonunda Fatsa merkezde 35, toplamda 100 kilometre sıcak asfalt programları olduğunu belirten Başkan Anlayan, “Asfalt çalışmaları bitince en güzel şekilde asfalt ve kaldırım ile beraber vatandaşlarımız konforlu bir caddeye sokağa kavuşmuş olacak.” dedi. 

 Büyükşehir Belediyemiz Ulaştırma Daire Başkanlığı ekiplerince Sakarya Caddesinde yürütülen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, İbrahim Eroğlu ve teknik ekip ile birlikte inceleyen Başkanı Anlayan burada yaptığı açıklamada ilk olarak Sakarya Caddesi'nde altyapı çalışmalarının başladığını belirterek, “Son olarak asfalta hazır hale geldi. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız burada biraz mağduriyet yaşıyorlar. Her defasında söylüyoruz; onlardan da biraz anlayış bekliyoruz. Amacımız daha güzelini yapmak için. Burası alt yapısı bitmiş bir yer, inşallah asfaltı ile beraber çalışmamız devam edecek. Şu anda Fatsa merkezde, Reşadiye caddemizde, Hastane yolunda, Sakarya Caddesinde de asfalt çalışmaları var, birçok yerde de doğalgaz çalışmaları var. Biz sadece asfalt çalışması yapmıyoruz hem doğalgaz ekipleri, hem Yedaş ekipleri, hem Telekom fiber optik kablo çekiyor, bir taraftan OSKİ su kanalizasyon yapıyor, hem de asfalt ile beraber yağmur suyu hattı da yapıyoruz. Dolayısıyla yolun altında 6 kalem ayrı çalışma yapıyoruz.” dedi.

 

  “VATANDAŞLARIMIZIN SABIRSIZLIĞINI ANLAYIŞLA KARŞILIYORUZ”

 

  Bütün işlemlerin aynı anda olmadığını ifade eden Başkan Anlayan, “Hepsi de aynı anda olmuyor. Peş peşe olduğu için iş biraz uzuyor. Biraz da hava muhalefeti işimizi engelledi. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem biz işi takip ediyoruz. Bir takım aksaklıklar oluyor ama şimdi merkezde ekiplerimizi güçlendireceğiz. Biz bu sene Fatsa merkezde 35 kilometre diğer yerler ile birlikte 100 kilometre asfalt programı yaptık. Büyükşehir Belediyemiz ile beraber inşallah daha güzelini hayata geçirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sabırsızlığını da anlayışla karşılıyoruz ama hepsi daha güzel olması için. Bize daha önce hep şunu söylüyordu vatandaşlarımız. Doğalgaz niye gelmedi diyordu; şimdi doğalgaz geldi o yüzden kazıyoruz. Bir de her kurum farklı kazıyor diyorlardı şimdi Büyükşehir Belediyemiz organizasyonunda bütün kurumlar aynı anda çalışmasını yapıyor. Şimdi bir defa da bu işler bitecek ondan sonra en güzel şekilde asfalt ve kaldırım ile beraber vatandaşlarımız konforlu bir caddeye sokağa kavuşmuş olacak. Bir defa daha ben hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sabırlarını sınamıyoruz, sabırlarını anlayışla karşılıyoruz ama onlar da bizim bu çabamıza inşallah bize yardımcı olacaklar ve birlikte güzel Fatsa’mız için çalışacağız.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, MERKEZE, 35, KİLOMETRE, SICAK, ASFALT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız