HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2017 Salı Saat: 10:36

TSD, İSTİHDAMDA HIZ KESMİYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesinin, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte işbirliği yapılan projede örtü altı sebze yetiştiriciliği projesine İŞ KUR İl Müdürlüğü ve ODÜ’de des
TSD, İSTİHDAMDA HIZ KESMİYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesinin, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte işbirliği yapılan projede örtü altı sebze yetiştiriciliği projesine İŞ KUR İl Müdürlüğü ve ODÜ’de destek veriyor. 10 engelli 15’de engelli ailesi ile birlikte toplamda 25 kişiyi istihdama kazandıracak olan proje start aldı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ordu Şubesi, istihdama yönelik faaliyetlerini sürdürmeye hız kesmeden devam ediyor.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte işbirliği yapılan projeye İŞ KUR ve ODÜ de dahil oldu. istihdam edilecek personellerin eğitimlerini ise Ordu Üniversitesinden Araştırma Görevlisi Andaç Kutay Saka üstlendi.

TSD Ordu Şube Başkanı Selma Gülseren’de proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Derneğimiz bünyesinde kayıtlı bulunan 10 zihinsel engelli üyemiz ile birlikte ailelerinin de katılımı ile toplamda 25 kişiye rehabilitasyon amaçlı kurs vermeye başladık.

5 Haziran’da start verdiğimiz Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği kursumuzu ise 18 Ekim 2017 tarihinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu projemize destek veren Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezine ve Ordu Üniversitesi Araştırma Görevlisi Andaç Kutay Saka’ya ve İŞ KUR İl müdürlüğüne derneğimiz ve bütün üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : TSD, İSTİHDAMDA, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız