HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2017 Çarşamba Saat: 10:33

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "BU MİLLET HER TÜRLÜ HİZMETE LAYIK"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) üyeleri ve belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelerek birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.
BAŞKAN TEKİNTAŞ: "BU MİLLET HER TÜRLÜ HİZMETE LAYIK"

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) üyeleri ve belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelerek birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Altınordu Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi tarafından belediye personeli ve Bem-Bir-Sen üyeleri için iftar programı düzenlendi. Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önüne kurulan iftar sorası ile belediyede görev yapan personeller ile Bem-Bir-Sen üyeleri bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. 

 

TURBAY: "EKMEĞİMİZİ PAYLAŞMAK İÇİN İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK"

Gerçekleştirilen iftar programına katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberliğini yaşadıklarını söyledi. Düzenlenen program vesilesi ile Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a teşekkür eden Turbay, "Bizleri aynı masada bir araya getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ediyorum. Ekmeğimizi ve lokmamızı bir birimizle paylaşmak için bizleri bir araya getirdi. Bu günlerde bu birlik ve beraberliği bize yaşattı. Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberliğini idrak etmemiz için bizleri bir araya getirdiler. Ramazan Bayramına ulaştık,  huzur içerisinde bir bayram yaşamayı temenni ediyorum" dedi. 

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “PERSONEL İFTARINI YENİ HİZMET BİNAMIZDA VERMEKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUZ"

İftar öncesi iftar sofralarını gezen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, personel ile tek tek selamlaştı. Programda söz alan Başkan Tekintaş, belediye personelleri için düzenlenen iftar programını Altınordu Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde vermekten gurur duyduklarını belirterek, "Altınordu Belediyemizin ve Bem-Bir-Sen'in ortaklaşa düzenlediği son iftarımızda Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini milletimizle paylaşmış oluyoruz. Personellerle iftarımızı bu yıl milletimiz için inşa ettiğimiz ve onların hizmetine sunduğumuz Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlemenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletin bize verdiği güven ve destek ile hak ettikleri hizmetleri onlara sunmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "MİLLETE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN BİR ONUR"

Altınordu genelinde çalışmaların sürdüğünü, hava şartlarına bağlı olarak hizmetlerin hız kazanacağını ifade eden Başkan Tekintaş, "Altınordu'nun her köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava şartlarının iyi olması ile hedeflediğimiz plan ve program çerçevesinde projeleri uygulamaya devam edeceğiz. Millete hizmet etmek ayrı bir onur. 15 Temmuz'da milletin sergilediği dik duruş bize şunu hatırlatıyor, 'Bu millet her türlü hizmete layık, bu millet hizmetin her türlüsünü hak ediyor' bundan dolayı ekibimizle birlikte daha çok çalışmak zorunda olduğumuzun farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. 

 

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU: "ALTINORDU'NUN 3 YILDA ALDIĞI HİZMET GERİDE KALAN 30 YILA BEDEL"

Altınordu Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise yaptığı konuşmada Altınordu'da gözle görülür bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirtti.

Altınordu'nun kurulmasından bu yana geçen 3 yıllık süreçte büyük hizmetler yapıldığını vurgulayan Gündoğdu, "Altınordu Belediyesi tarafından organize edilen iftar programı ile Altınordulu vatandaşlarımız, belediye çalışanları ve Bem-Bir-Sen üyeleri ile beraber hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen program ayrıca bizi çok sevindirdi. Ordu'ya yakışan Altınordu'ya yakışan çok güzel bir hizmet binası inşa edildi.

Bu eserin Ordu'ya kazandırılmasında emeği geçen Altınordu Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarına ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi 3 yıldır hizmetlerine devam ediyor. Bu 3 yılda yapılan hizmet 30 yıla bedel. Bu sebeple Altınordu Belediyesi ekibini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.  Düzenlenen program iftar sonrası yapılan duaların ardından sona erdi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEKİNTAŞ:, "BU, MİLLET, HER, TÜRLÜ, HİZMETE, LAYIK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız