HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2017 Cuma Saat: 08:12

TORUN, TAZİYE İÇİN GÜMÜŞHANE’DE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 21 Temmuz bugün Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile birlikte PKK Terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen öğretmen
TORUN, TAZİYE İÇİN GÜMÜŞHANE’DE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 21 Temmuz bugün Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile birlikte PKK Terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ı kabrini ziyaret edeceklerini bildirdi.

Torun, “Bugün Milletvekillerimizle birlikte PKK terör örgütünce öğretmenliğinin ve yaşamının baharında alçakça katledilen şehit öğretmenimizin ailesinin derin acısını paylaşmak için Gümüşhane’ye gidiyoruz. Yanlarında olacağız. Onları yalnız bırakmayacağız. Onlar bu vatan için bir evlat, bir öğretmen yetiştirdiler. Sözle ifade edilemeyecek bir acı yaşadılar. Şehit öğretmenimiz hunharca katledildi.  Biliyoruz ki acıları dinmeyecek. Bizler bir nebze de olsa teselli etmek, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek için taziyede bulunacağız.” dedi.

 

Ailesine taziyede bulunduktan sonra, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın mezarını ziyaret edeceklerini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “PKK’ya ve tüm terör örgütlerini lanetliyoruz. Tek dileğimiz bundan sonra Allah hiçbir anaya babaya bu acıyı yaşatmasın. Şehidimize kabri başında dualar edeceğiz,  Kuran-ı Kerim okutacağız. Necmettin öğretmenimize ve tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

            

Anahtar Kelimeler : TORUN, TAZİYE, İÇİN, GÜMÜŞHANE’DE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız