HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:34

“MUHTARLARIMIZIN MOTİVASYONLARI ARTACAK”

Altınordu Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını Nevşehir ve Konya gezisine gönderdi.  
“MUHTARLARIMIZIN MOTİVASYONLARI ARTACAK”

Altınordu Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını Nevşehir ve Konya gezisine gönderdi.

 Altınordu Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ile Altınordu Muhtarlar Derneği iş birliğinde düzenlenen organizasyona ilçede görev yapan 80’e yakın mahalle muhtarı katıldı.

 Toplam 3 gün sürecek olan gezi öncesi açıklamada bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızı daha önce Çanakkale-Bursa ve İstanbul gezisine göndermiştik, bu kez İç Anadolu gezisine gönderdik. Amacımız vatandaşa hizmet eden herkesin mutlu olmasını sağlamak” dedi

 Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, “Altınordu İlçemizde beraber çalıştığımız 92 Mahalle muhtarımızın 80’ne yakının katıldığı bir gezi düzenledik. Belediyemiz Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü ile Altınordu Muhtarlar Derneğinin organizasyonu ile düzenlenen bu gezide temel amacımız gece-gündüz birlikte görev yaptığımız muhtarlarımızın motivasyonlarını artırmaktır. Toplamda 3 gün sürecek olan gezide Nevşehir ve Konya illerinin tarihi turistik yerlerini görme ve inceleme şansları olacaktır. Ben bu gezilerde muhtarlarımızın güzel kazanımlar elde edeceğinden hiç şüphem yok. Ben muhtarlarımıza ve onlara eşlik eden personelimize sağlıklı sıhhatli bir yolculuk temenni ediyorum”

 “MUHTARLARIMIZA VERİLEN ÖNEMDEN DOLAYI MUTLUYUZ”

 Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk “ Altınordu Belediyemiz ve Altınordu Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen bu geziye katılan bütün muhtar arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İki yıldır gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik için önemli katkılar sunan Başkanımız Engin Tekintaş’a ve Başkan Yardımcılarına bütün muhtar arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

 “BAŞKANIMIZA BİZLERE GÖSTERDİĞİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan muhtarlar, “Belediyemiz daha önce bizleri Çanakkale’ye götürmüştü. Şimdi de İç Anadolu Bölgesine yolluyor. Bu çalışmalar bize verilen değeri gösteriyor. Başkanımız Engin Tekintaş her zaman bizim yanımızda. Bu etkinlik için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız