HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:37

Bayan Yavuz, "Onlar Benim Beyaz Meleklerim"

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda  Yavuz, Altınordu ilçesi Karacaömer mahallesinde bulunan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.  Selda Yavuz, beraberinde Vali Yardımcısı Ahmet Arık’ın
Bayan Yavuz, "Onlar Benim Beyaz Meleklerim"

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda  Yavuz, Altınordu ilçesi Karacaömer mahallesinde bulunan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

 Selda Yavuz, beraberinde Vali Yardımcısı Ahmet Arık’ın eşi Çiğdem Arık ile birlikte Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım Merkezi'ne giderek, Müdür Vekili Salim Karadeniz’den  kurumun işleyişi, engelli vatandaşlara verilen hizmetler ve  genel durumları hakkında detaylı bilgi aldı.

 Kurumun kapasitesinin 60 olduğunu ve şu anda 52 engelli bulunduğunu anlatan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım Merkezi  Müdür Vekili Salim Karadeniz, bakıma muhtaç 18 yaş üzeri, 20-30 yaş arası bedensel, zihinsel ve ruhsal kadın engellilere hizmet verdiklerini ve kurumda  kalanların büyük çoğunluğunun il dışından geldiğini ifade etti.

 Daha sonra Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım Merkezi'nin  tüm birimlerini gezen Selda Yavuz, Merkezde kalan engellilerle sohbet etti ve  onlarla yakından ilgilendi.

 Kurumda kalan engellilerin el becerileri gibi alanlarda rehabilite edildikleri atölyeye de uğrayan Bayan Yavuz, resim, boncuk işleme, ahşap boyama gibi birçok el sanatını başarıyla uygulayan engellilerin ortaya çıkardığı eserleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve hepsini tek tek tebrik etti.

 Bakıma muhtaç, engelli ve toplumun dezavantajlı grupları için Engelsiz Yaşam, Bakım ve  Rehabilitasyon Merkezlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Selda  Yavuz, “Onlar benim Beyaz Meleklerim”diyerek, başladığı konuşmasında “Bizler de birer engelli adayıyız. Onların tek isteği sevgi, ilgi, küçük bir dokunuş. Yapabileceğimiz ne varsa  yardımcı olmaya hazırız. Burada aile ortamını aratmayacak düzeyde hizmetler sunulması önemli. Hep birlikte güzel şeylere imza atacağız” şeklinde konuştu ve her fırsatta Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edeceğini ve engellilerin yanında olacağını sözlerine ekledi 

 

Anahtar Kelimeler : Bayan, Yavuz, "Onlar, Benim, Beyaz, Meleklerim"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız