HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ağustos 2017 Pazar Saat: 15:19

Kütüphane ve Eğitim Merkezi Eylülde açılıyor

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapımını üstlenen Onur Çetinceviz ile beraberindeki ekip inşaatı devam eden binaları yerinde inceledi.
Kütüphane ve Eğitim Merkezi Eylülde açılıyor

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapımını üstlenen Onur Çetinceviz ile beraberindeki ekip inşaatı devam eden binaları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz yıl Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile imzalanan protokol neticesinde ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapım maliyetlerini üstlenen, ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe adını duyurmuş olan Onur İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden iş adamı Onur Çetinceviz, yapımı devam eden merkezlerin çalışmalarını yerinde görmek için Üniversitemizi ziyaret etti.

Ordu Üniversitesine, kütüphane ve okul öncesi eğitim merkezi kazandırarak katkıda bulunmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Onur Çetinceviz “Anne ve babamızın ismini taşıyan kütüphane ve okul öncesi eğitim binalarının durumunu görmeye geldik ve büyük bir ilerleme kaydedildiğini gördük. Kaydedilen gelişme bizleri oldukça memnun etti.Yapımını üstlendiğimiz bu iki yapı, Üniversitemizin ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler olmuş. Bu durumda bizi ayrıca memnun etmektedir. Ortaya çıkan bu iki güzel hizmet binasının şimdiden Ordu Üniversitesine ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim. İnşallah binalarımızın açılışını da eylül ayında hep beraber yapacağız.” dedi.

Yapılan incelemeler sonucu bir değerlendirmede bulunan Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “ Herkesin bildiği gibi Çetinceviz ailesi Ordu’ya ciddi katkıları olan bir aile. Kendileri, kütüphane ve okul öncesi eğitim binasının yapımını iç donatılarıyla birlikte tamamlıyorlar. Hem Ordu’ya hem de Üniversitemize yüzyıllarca yaşayacak iki eser kazandırıyorlar. Bu binalar, bizim için çok özel olacak, Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi hem öğrencilerimize hem insanlığa hizmet edecektir. Kısmetse bütün donanımlarıyla beraber bitmiş bir şekilde eylül ayının sonunda binalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz.Merkezi kütüphaneyle öğrenci ve araştırıcıların, okul öncesi hizmet binası ile de çalışanlarımızın önemli ihtiyaçlarını gidermiş olacağız. Bu, Ordu’ya yapılmış güzel bir hizmet ve bundan dolayı biz de çok memnunuz. İhsan Çetinceviz ve Onur Çetinceviz’e kurumumuz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi binalarının gezilmesinin ardından incelemeler tamamlandı. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Kütüphane, ve, Eğitim, Merkezi, Eylülde, açılıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız