HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ağustos 2017 Çarşamba Saat: 09:28

“ORDU TURİZMDE ÇAĞ ATLAYACAK”

  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezinde incelemelerde bulunma
“ORDU TURİZMDE ÇAĞ ATLAYACAK”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezinde incelemelerde bulunmak üzere Ordu iline gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar ve beraberindeki heyeti ağırladı. Başkan Yılmaz, Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisinin bu yıl hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

 

BAŞKAN YILMAZ, “KAYAK TESİSİ BU YIL HİZMETTE OLACAK”

 

Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “İlimize yeni bir cazibe merkezi daha kazandırıyoruz. Hemşehrilerimizin ve bölgemizin heyecanla beklediği Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezimizde muazzam bir çalışma yapmış olup, kayak merkezimizin ana bölümü ve teknik işlerini tamamlamış bulunuyoruz. Geçen yıl yol çalışmalarımız bitmediği için tesisimizi açamadık. Yolda istenilen seviyede olunmamasına rağmen, kayak merkezimizi yoğun talep sonrası bu yıl itibarıyla karın yağmasıyla birlikte hizmete açmış olacağız” dedi.

 

 

Tesisin bu yıl hizmete girmesiyle birlikte Ordu ilinin turizmde çağ atlayacağına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezimizde incelemelerde bulunan Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU BAŞKANI YARAR, “KARADENİZ KAYAK İÇİN OLDUKÇA ELVERİŞLİ BİR BÖLGE”

 

Ziyaretin öncesi, Çambaşı Yaylası'nda inşa edilen kayak tesisinde incelemelerde bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Çambaşı Kayak Tesisinin en kısa zamanda hizmete alınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar, tesisin bitme aşamasına geldiğini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemiz son derece modern bir kayak tesisine daha kavuşacak. Karadeniz, kayak için oldukça elverişli bir bölge. Bu konuda güzel potansiyele sahip bölgelerimizden biri olan Çambaşı Yaylası’nda kayak tesisinin en kısa zamanda hizmete alınması için bizler de elimizden geleni yapacağız. Bu güzel tesisin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “ORDU, TURİZMDE, ÇAĞ, ATLAYACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız