HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ağustos 2017 Salı Saat: 09:37

TERMİNALLERDE ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminallerinde ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Başkan Enver Yılmaz, “Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımız, bundan sonra terminallerde beklerk
TERMİNALLERDE ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminallerinde ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Başkan Enver Yılmaz, “Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımız, bundan sonra terminallerde beklerken cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarını kullanarak Büyükşehir Belediyemizin ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek” dedi.

 

 

Başkan Yılmaz, ücretsiz internet hizmeti için otobüs terminallerinde 7 adet kablosuz internet erişim noktası oluşturduklarını belirterek, “Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali bekleme salonunda 2 adet, Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 2 adet ve Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ise 3 adet olmak üzere toplam 7 adet kablosuz internet erişim noktası oluşturduk. 50 m yarıçap alana hizmet veren her bir kablosuz internet erişim noktasında aynı anda 100 kişi bağlanarak hizmet alabilecek. Gerektiğinde bu kapasite daha da artırılabilecek” diye konuştu.

 

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÜCRETSİZ Wİ-Fİ ALANINI KURDUK

 

Vatandaşları teknolojiyle buluşturacak yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “İki yıl önce Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Ulubey ilçelerimizde oluşturduğumuz ücretsiz internet ağı ile Türkiye’nin en büyük ücretsiz Wi-Fi alanını hemşehrilerimizin hizmetine sunmuştuk. Şimdi de otobüs terminallerinde benzer bir uygulamayı hayata geçirdik. Bundan sonrasında ücretsiz internet hizmetimizi daha geniş kesimlere ulaştırmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YOLCULAR ÜCRETSİZ İNTERNETTEN MEMNUN

 

Terminallerde sunulan ücretsiz internet hizmetinden faydalanan yolcular ise bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını belirterek, “Ücretsiz internet hizmetinden faydalanmak için hemen ağa kaydolduk ve interneti kullanmaya başladık. Bu hizmet, gayet hızlı bir bağlantı imkânı sunuyor. Herhangi bir sınırlama olmaksızın internete bağlanabiliyor, çok kaliteli videoları bile rahatlıkla izleyebiliyoruz” dedi.

 

ÜCRETSİZ İNTERNETTEN FAYDALANMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

 

Bu hizmetten faydalanmak için cep telefonunuzun Wi-Fi tarayıcısından “Ordu Büyükşehir Belediyesi” seçilmelidir. Seçim yapıldıktan sonra cep telefonunuz aşağıdaki görüntüye yönlendirilecektir.

 

 

İlk defa kayıt yapılacaksa “Yeni Kullanıcı” seçilmelidir. “Yeni Kullanıcı” seçimi yapıldıktan sonra kullanıcı, doldurması gereken alanları doldurup “Kullanıcı Oluştur” butonuna basmalıdır. Daha sonra girilen bilgiler doğru ise kayıt işlemleriniz tamamlanmış olacaktır.

 

 

 

 

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra tekrar bir seçim ekranı gelecektir. Bu ekranda “Kayıtlı Kullanıcı” seçimi yapılarak telefon numarası ve şifre girilmelidir. Bilgiler girilip “Giriş” seçimi yapıldıktan sonra bağlantı gerçekleşecektir.

Anahtar Kelimeler : TERMİNALLERDE, ÜCRETSİZ, İNTERNET, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız