HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ağustos 2017 Pazartesi Saat: 07:20

VALİ YAVUZ; “ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Kah
VALİ YAVUZ; “ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Kahraman Ordumuz ve Aziz Milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.

 

Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922’de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’dir. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan vatansever bir halkın, yokluklara, yoksunluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir.

 

Yüce Türk Milleti 30 Ağustos Zaferi’nden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak, şehit kanlarıyla sulanan aziz vatan topraklarını cebren ve hile ile ele geçirmek isteyen FETÖ/PDY ve taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planları, Aziz Milletimizin şanlı direnişi ile boşa çıkarılmış ve Milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur.

 

Türk Milleti haklı, onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Zaferin ardından Milletimiz, dayanışmasıyla bütün dünyaya anlamlı bir mesaj vermiş, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ;, “ZAFER, BAYRAMIMIZ, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız