HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Eylül 2017 Pazartesi Saat: 09:27

BAŞKAN YILMAZ, “TOPLAM UZUNLUĞU 9 KM”

Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısı sıcak asfalta kavuştu. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 3 yıllık süreçte 9 milyon 250 bin TL’lik yol yatırımının yapıldığı Aybastı ilçesinde, Toygar-Pelitözü bağlant
BAŞKAN YILMAZ, “TOPLAM UZUNLUĞU 9 KM”

Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısı sıcak asfalta kavuştu. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride bırakılan 3 yıllık süreçte 9 milyon 250 bin TL’lik yol yatırımının yapıldığı Aybastı ilçesinde, Toygar-Pelitözü bağlantısında başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Başkan Enver Yılmaz, altyapısı sağlamlaştırılan 9 km’lik yolun konforlu bir yapıya kavuşturulduğunu söyledi.

BAŞKAN YILMAZ, “TOPLAM UZUNLUĞU 9 KM”

Büyükşehir Belediyesinin sıcak asfalt programına dâhil ederek bir bölümünü geçtiğimiz yıllarda asfaltladığı Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısındaki çalışmalar tamamlandı. Başkan Yılmaz, “Aybastı ilçemizde geride bıraktığımız 3 yılda 9 milyon 250 bin TL’lik yol yatırımı gerçekleştirdik. Bu yıl ise 9 milyon 800 bin TL maliyetinde yol yatırımı yaparak 25 km yolu sıcak asfalt ile buluşturacağız.

Bir bölümünü geçtiğimiz yıl sıcak asfalta kavuşturduğumuz toplam 9 km uzunluğa sahip Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantısındaki sıcak asfalt çalışmamızı tamamlayarak bu yolumuzu halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“ALTYAPISI SAĞLAM YOLLAR İNŞA EDİYORUZ”

Sıcak asfalt çalışması öncesinde yolun altyapısının güçlendirildiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Altyapısı sağlam temeller üzerine kurulu, evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Bu kapsamda önemli güzergâhlarımızdan olan Aybastı-Toygar-Pelitözü bağlantı yolunda 840 m3 taş duvar, 16.5 m menfez, yağmur suyundan korumak için 620 m koruge boru ve 1.330 m drenaj borusu inşa ettik. Aybastı’mızda daha konforlu bir ulaşım imkânını hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, YILMAZ, “TOPLAM, UZUNLUĞU, 9, KM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız