HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ekim 2017 Çarşamba Saat: 09:23

EKİM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

  Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı Ekim ayı için oluşturduğu kültür sanat programı kapsamında, yediden yetmişe herkese hita
EKİM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı Ekim ayı için oluşturduğu kültür sanat programı kapsamında, yediden yetmişe herkese hitap eden birçok etkinlik yer alıyor.

 

Ekim 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri dâhilinde, Atlas Dergisi Arşivinden Karadeniz ve Ordu Yaylaları adlı fotoğraf sergileri, Oyunun Adı Kül Kedisi ve Misafir adlı tiyatro oyunları, Mutlu ve Huzurlu Bir Aile Yaşamının Sırları ve Tarihte Bakıp da Göremediklerimiz adlı konferanslar ile Fatih Sultan Mehmet Dîvanından Besteler ve Şiirler adlı konserin yanı sıra birçok faaliyet bulunuyor.

 

Başkan Enver Yılmaz, “Ekim 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:

 

Özgün projelerin öncüsü olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çağımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği her bir yatırım ile ülkemizde klasik belediyecilik anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. İlklerin mimarı olan bizler, yelpazesi geniş hizmet alanımız ve çok yönlü hizmet anlayışımız ile yalnızca altyapı, muntazam yollar ve modern üstyapı inşa etmekle kalmıyoruz. Bunların yanı sıra insanımızın toplumsal hayatına değer katacak sosyal, kültürel ve eğitsel pek çok nitelikli projemiz ile yaşadığı şehirde aradığı her bir seçeneğe ulaşması imkânını sağlıyoruz.

 

Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok alanda reform gerçekleştirdiğimiz ilimizde eğitsel çalışmalarımıza da hız kazandırarak ilk olarak Altınordu ilçemizde hayata geçirdiğimiz Mimar Sinan Bilgi Evimizde, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin gelişimini olumlu yönde etkileyecek faaliyetlerimize tekrar start veriyoruz. Yediden yetmişe her kesimden insanımızın gerek mesleki anlamda gelişimine gerekse sosyal ve sanatsal açıdan kendinde var olan yetenekleri ortaya çıkarmasına yönelik hizmet sunan ORMEK'te yeni eğitim öğretim döneminde birçok kurs seçeneğimizle eğitim vermeyi sürdürüyoruz. Ekim ayı ile birlikte OBBKT'de yepyeni oyunlar ile seyircilerimizin karşısına çıkıyor, konferanslarımızdan sanat sergilerimize kadar birçok sanatsal ve kültürel faaliyetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

 

İslam tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Kerbelâ Olayı'nı idrak ettiğimiz Muharrem ayında tüm insanlığa barış, huzur ve afiyet diliyor, bu mukaddes günlerin rahmeti ve bereketinin hemşehrilerimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tarih boyunca istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış ve çıkmaya da devam edecek olan aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, bizlere egemenliğimizi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle yâd ediyorum.

Anahtar Kelimeler : EKİM, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız