HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 10:38

ORDU, ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

stanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen 7. Ordu Günleri’ne katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantla memleket özlemi çeken gurbetçilere kucak açıyor. Ordu’daki değişim ve dönüşümün anlatıldığı, Büyükşehir
ORDU, ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen 7. Ordu Günleri’ne katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantla memleket özlemi çeken gurbetçilere kucak açıyor. Ordu’daki değişim ve dönüşümün anlatıldığı, Büyükşehir’in devam eden ve planlanan projelerinin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Ordu'nun tarihi, kültürü ve turizmini, sosyal yaşamı ve yatırımlarını her yönüyle tanıtmak için İstanbul'da düzenlenen ve bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri, Yenikapı etkinlik alanında devam ediyor. Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 İlçe Belediyesi ve birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular sıla hasretini gideriyor.

Ordu ilini tanımak isteyen vatandaşların da ilgi gösterdiği tanıtım günlerine katılan Başkan Enver Yılmaz ile eşi Yeter Yılmaz, açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi standında konuklarını ağırladı. Başkan Yılmaz, organizasyonda yer alan diğer stantları da fırsat buldukça gezerek, çalışanlar ve gurbetçilerle sohbet etme fırsatı yakaladı.

BAŞKAN YILMAZ, "ORDU’DAKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ AKTARIYORUZ”

Ordu Tanıtım Günleri’nde ilin kültürü, turizmi, ekonomisi, gelenek ve göreneklerinin her yönüyle tanıtıldığını söylenen Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemizin açtığı stantta, ilimizin değişimi ve dönüşümünü sağlayan ve devam eden projelerimizi ziyaretçilere tanıtıyoruz.

 

 

 

Ordu Park AVM’den Melet Park Projesi’ne, sıcak asfalt çalışmalarımızdan su ve altyapı yatırımlarına kadar birçok projemizi görselleriyle birlikte ziyaretçilerimize anlatıyoruz” diye konuştu. İstanbul’da Ordu Tanıtım Günleri’nin 2015 yılında Feshane’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, geçen yıl Maltepe’de bu sene ise 'Ordu Burda İstanbul'da' sloganıyla Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen tanıtım günlerinin her yıl güzelleşerek devam ettiğini söyledi. Ordu’nun İstanbul’da en fazla nüfusu olan 2. il olduğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, “Bu etkinliklerle hem gurbet ile sılayı bir araya getiriyoruz hem de İstanbul’daki hemşehrilerimizi, birlik ve beraberlikten mutlu olan bir yapıya kavuşturmuş oluyoruz” dedi.

 

ORDU HER YÖNÜYLE TANITILIYOR

 

Ordu ilinin kültürü, turizmi, ekonomisi, gelenek ve göreneklerinin her yönüyle tanıtıldığı organizasyonda Ordu Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantta ildeki değişim ve dönüşümün yanı sıra Ordu Park AVM’den Melet Park Projesi’ne, yola ve suya yapılan yatırımlara kadar birçok projeyi ziyaretçilere tanıtıyor.

 

Şehrin yöresel ve kültürel değerlerinin anlatıldığı Ordu Mutfağı, Neden Ordu’ya Gelmeliyim?, Ordu Turizm Rehberi, Ordu Yürüyüş Rotaları ile 19 İlçe Yatırım Kitaplarının sunulduğu Büyükşehir Belediyesi standında ziyaretçilere çeşitli hediyeler de takdim ediliyor. 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ZİYARETÇİ, AKININA, UĞRUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız