HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2017 Pazar Saat: 11:27

ÇAMBAŞI YAYLASI’NIN CAZİBESİ ARTACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’nın cazibesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kabadüz ilçesi sınırları içerisinde yer alan yaylada sıcak asfalt çalışması yapıyor. Turizm için konforlu bir u
ÇAMBAŞI YAYLASI’NIN CAZİBESİ ARTACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’nın cazibesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kabadüz ilçesi sınırları içerisinde yer alan yaylada sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Turizm için konforlu bir ulaşımın son derece önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’muzun cazibe merkezi olan Çambaşı’nda sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarımız tamamlandığında yaylamızın cazibesi artacak” dedi.

YAYLADA ULAŞIM HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu ilinin gözde turizm mekânlarından olan Çambaşı Yaylası’nda yatırım atağının sürdüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından gözde turizm mekânı Çambaşı’nda kayak merkezimizi kış sezonuna hazırlarken, yaylaya ulaşım konusunda da dev adımlar atılıyor.

Karayollarının yayla yolunda sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir’e bağlı ekiplerimiz de Çambaşı Yayla merkezinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Musakırık Mahallesi, Sütlüce Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile Heverek Caddesi’nde sürdürülen çalışmalar ile 1 km’lik alan sıcak asfalta kavuşturuldu. 752 Km Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında, hayata geçireceğimiz yatırımlara mevsim şartlarının uygun olması durumunda devam edeceğiz” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÇAMBAŞI, YAYLASI’NIN, CAZİBESİ, ARTACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız