HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2017 Pazartesi Saat: 10:48

7. ORDU TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

 
7. ORDU TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

 

İstanbul'da düzenlenen ve dört gün süren 7. Ordu Tanıtım Günleri kapsamında Altınordu Belediyesi standı etkinliklerin ilk gününden son gününe kadar yoğun ilgi görürken gurbetteki Orduluların da buluşma noktası oldu. 

 

Ordu'nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen ve bu yıl 7'incisi gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri sona erdi. Ordu'da ki belediyelerin ve birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular bir araya gelirken, yabancı davetlilerde Ordu'yu tanıma fırsatı yakaladı. Dört gün süren ve içerisinde kültürel faaliyetlerinde yer aldığı etkinliklere on binlerce vatandaş katılım sağladı. 

 

ALTINORDU BELEDİYE STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

 

7. Ordu Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında stant açarak yapılan ve yapılacak olan projelerin anlatıldığı Altınordu Belediyesi standı etkinlik süresince yoğun ilgi gördü. Dört gün süren etkinliklere katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilginin hiç eksik olmadığı Altınordu Belediyesi standında misafirlerini ağırladı.

Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Tekintaş, belediye hizmetleri hakkında konuklara bilgi verirken her biriyle de ayrı ayrı fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. Altınordu Belediyesi standında Başkan Tekintaş ayrıca birçok siyasetçi, iş adamı ve sporcuyu da ağırlayarak yoğun katılımlı bir etkinliği geride bıraktı.

  

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "STANDIMIZDA YAŞANAN YOĞUNLUK BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ"

 

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 7. Ordu Tanıtım Günleri'nin beklentilerin çok üzerinde bir katılımla gerçekleştiğine dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. İstanbul'da yaşayan Orduluların hak ettiği değeri almaya başladığını aktaran Başkan Tekintaş, "Dört günden bu yana süren etkinlikler kapsamında Orduluların, Ordu sevdalılarının buluşma noktası Yenikapı oldu.

Bu dört günlük süre zarfı içinde hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi çok yoğundu ve bu bizi çok memnun etti. Özellikle hafta sonu muhteşem bir kalabalık oldu. Bizim bu yılki hedefimiz, ulaşımın daha kolay olduğu Yenikapı olması sebebi ile yoğun geçmesiydi ve bu durumda gerçekleşti.

Bu kapsamda hem Anadolu hem de Avrupa yakasından insanlar akın akın geldiler. İstanbul'daki belediyelerin de Ordu günlerinde stantları olması bizleri sevindirdi. Bu durum İstanbul'daki belediyelerin Ordululara sahip çıktığının en büyük örneğidir" dedi. 

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ"

 

Altınordu Belediyesi standında yapılan hizmetleri İstanbul'daki Ordululara anlatmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, bu zamana kadar yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Çalışmaların ilerleyen süreçte de durmaksızın devam edeceğinin altını çizen Başkan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak bizlerde kurduğumuz stantla bugüne kadar ortaya koyduğumuz performansı İstanbullu kardeşlerimize aktarmaya çalıştık. Bu süre zarfında bizde ziyaretçilerimizden çok şeyler öğrendik, inşallah döndüğümüzde aldığımız bilgileri paylaşmış olacağız.

Buraya her gelen yapılan hizmetler karşısında bizlere teşekkürlerini ilettiler, bu durum bizleri çok mutlu etti. İnşallah gelecekte de bu çalışmalar devam edecek.

Altınordu Belediyesi standında vatandaşlarımıza anlattığımız çalışmaların çok daha fazlasını şehrimizde yapmaya özen gösteriyoruz. Geleceğimizin aydınlık olması için bizi geleceğe taşıyacak olan hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

 

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 7. Ordu Tanıtım Günleri gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle sona erdi. 

 

Anahtar Kelimeler : 7., ORDU, TANITIM, GÜNLERİ, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız