HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2017 Salı Saat: 09:40

“FATSA’MIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye binasındaki satış amaçlı yapılan dükkanların satış ihalesinin ikincisine çıktıklarını açıklayarak, bu ayın 19-20’sinde olacağını söyledi.
“FATSA’MIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye binasındaki satış amaçlı yapılan  dükkanların satış ihalesinin ikincisine çıktıklarını açıklayarak, bu ayın 19-20’sinde olacağını söyledi.

  Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen hemşerilerimize duyuru yaparak, “Yapım aşamasında burada 12 tane dükkanın 12 tane ofisin satış amaçlı yapıldığını kamuoyuna duyurarak buraları satacağımızı ilan etmiştik. İlk ihalemizi 24-25 Ağustos 2017 tarihinde yapmıştık ancak katılım olmadığı için şimdi ikinci ihaleye çıkıyoruz. Bu ihale 19-20 Ekim tarihinde olacak. Burada 12 tane dükkanı ihale ile satacağız taliplere duyurmak istiyoruz ve onları davet etmek istiyoruz. Buradan dükkan almak isteyen bütün hemşerilerimiz gerek Başkan Yardımcılarımızdan gerek Yazı İşleri Müdürlüğümüzden ve Emlak İstimlak Müdürlüğümüzden gerekli bilgileri alarak ihaleye katılabilirler. İhaledeki şartlar, şartnameler dükkanların teknik özellikleri ve bedellerini bizzat alarak bu ihaleye girebilirler. Bu ihale rakam verebilecek herkese açıktır. İhalede bizim belirlediğimiz bir taban fiyatı var, bizim belirlediğimiz taban fiyatı üzerinde kim daha yüksek teklif verirse dükkanı o alacak şekilde ihale yöntemi uygulayacağız. Bir defa daha söylüyorum 19-20 Ekim’de 12 tane dükkanımızın satış ihalesine çıkıyoruz dükkan almak isteyen bütün hemşerilerimizi bu ihaleye davet ediyoruz. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu bedel ile beraber başından beri planladığımız gibi inşallah bu binayı da kendisine yaptırmaya hedefliyoruz.” dedi. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız