HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2017 Perşembe Saat: 08:26

Y.ORDU, ZİRVE ADINA IŞIK YAKAMIYOR

x-Sezonu 2.Lig hesapları yaparak start veren  Y.Orduspor, sezonun geride kalan 8 haftasında 10 puan topladı. Topladığı bu puanla da zirvenin 8 puanı gerisinde kaldı. x-Zirve adına hala yeşil ışık yakamayan Orduspor, 9.ncu hafta da zirveye O
Y.ORDU, ZİRVE ADINA IŞIK YAKAMIYOR

x-Sezonu 2.Lig hesapları yaparak start veren  Y.Orduspor, sezonun geride kalan 8 haftasında 10 puan topladı. Topladığı bu puanla da zirvenin 8 puanı gerisinde kaldı.

x-Zirve adına hala yeşil ışık yakamayan Orduspor, 9.ncu hafta da zirveye Oynanan 24 Erzincanspor’la deplasmanda karşılaşacak.

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, oynadığı 8 maçta10 puan toplayabildi. Topladığı bu 10 puanla da zirvede oturan Turgutluspor’un 8 puan gerisinde kaldı. Y.Orduspor topladığı 10 puanın 6’sını  sahasında  4’ünüdü deplasmanda kazandı.

            Y.Orduspor’un oynadığı 8 maçta aldığı sonuçlar ise şöyle:

            Gölcükspor 0 Orduspor 0, Y.Ordu 3 Tire 1922 Spor 3, Diyarbekirspor 1 Y.Orduspor 0, Y.Orduspor 2 Turgutluspor 2, 1461 Trabzon 1 Y.Orduspor 0, Y.Orduspor 2 Kırıkhanspor 1, Yeşil Bursa 0 Y.Orduspor 3 ve Y.Orduspor 1 Anadolu Bağcılar 1.

            Bu arada Y.Orduspor’un oynadığı 8 maçta zirve adına hala yeşil ışık yakamadı. Y.Orduspor, bu görüntüyle de zirveyi hep uzaktan seyredeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

            Öte yandan   10 puana sahip Y.Orduspor, 9.ncu hafta da zirveye oynayan Anagold 24 Erzincanspor’la deplasmanda karşılaşacak.Y.Orduspor, bu maçı da kaybettiği takdirde, zirvenin daha da çok uzağında kalacak.

            TFF 3.Lig 2. Grupta 9.ncu hafta da oynanacak maçların programı da şöyle gerçekleşecek:

            Diyarbekirspor-Darıca Gençlerbirliği,Kırıkhanspor-Pazarspor, Van Büyükşehir Belediyespor-Gölcükspor, Yeşil Bursa-Ergene Velimeşespor, Tire 1922 Spor-Erokspor, Anadolu Bağcılar spor-Muğlaspor, Turgutluspor-Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon-Ankara Demirspor.

(Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, ZİRVE, ADINA, IŞIK, YAKAMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız