HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2017 Perşembe Saat: 08:33

“ MUHTARLAR YEREL YÖNETİMİN EN ÖNEMLİ KAYNAĞIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçme ve seçilme hakkının, huzur ve barış içinde yaşaman
“ MUHTARLAR YEREL YÖNETİMİN EN ÖNEMLİ KAYNAĞIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçme ve seçilme hakkının, huzur ve barış içinde yaşamanın en önemli güvencesi olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallerimizin en önemli temsilcileri muhtarlarımız olmuştur. Bölgesinde yaşayan vatandaşların kederlerine, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, onların her türlü sorununa çözüm üretme, beklentilerinin ve ihtiyaçlarının karşılanmasında çözüm ortaklığı yapan ve etkin bir rol oynayan muhtarlarımız önemli bir görev üstlenmişlerdir.” dedi.

 Kentlerin her alanda gelişmesinde, kalkınmasında muhtarların rehberliğine, düşüncelerine büyük ihtiyaç duyulduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, günün her saatinde vatandaşların dertlerine çare bulmak için dur durak bilmeden çalışan muhtarların gösterdiği fedakarlığın tartışılmaz olduğunu belirtti.

Torun, “İnanıyorum ki her bir muhtarımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu bilinçle çalışmalarını sürdürecektir. Yerel yönetimlerin ilk ve en önemli ayağı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, her türlü sorunlarında daima yanlarında olduğumu ifade ediyor, tüm muhtarlarımıza sağlık, huzur ve başarı diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız